El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

L'OTAN oculta els preparatius per a una acció militar contra Síria.

quetgles | 28 Novembre, 2011 20:10

  

        En Barack Obama mou guerra a mig món.

   El premi Nobel de la Pau es veu que és més militarista encara que En George W. Bush, el qui va promoure les guerres de l'Iraq i de l'Afganistan.

    És de destacar que els mitjans no occidentals (o sigui, els que no són al servei de l'Imperi) denuncien l'amenaça constant inqui-sionista.  El diari Pravda de Moscou n'és un exemple destacat.

    El diari Pravda ofereix una  versió on-line en llengua anglesa, de manera que els internautes catalans poden disposar de la versió en català de manera automàtica.

   Sobre aquest tema, no em canso de dir que els mitjans occidentals (els que són al servei de l'Imperi) són corruptes. 

      Amb aquest post, aprofito per fer promoció del diari Pravda.

 

L'OTAN oculta els preparatius per a una acció militar contra Síria


2011.11.24

Estats Units ha decidit desvincular-se de certes obligacions a les Forces Convencionals a Europa Tractat (CFE). En particular, els EUA ja no informar a Rússia sobre els plans relacionats amb el redesplegament de les seves forces. Aquestes restriccions no s'estan tocant en qualsevol altre país.

"Avui, Estats Units va anunciar a Viena, Àustria, que deixaria de dur a terme certes obligacions en virtut de les Forces Armades Convencionals a Europa (FACE) pel que fa a Rússia. Aquest anunci al grup d'aplicació del Tractat FACE es produeix després dels Estats Units i l'OTAN aliats han intentat en els últims 4 anys per trobar una solució diplomàtica després de la decisió de Rússia el 2007 per deixar de compliment en relació amb tots els altres 29 Estats CFE. Des d'aleshores, Rússia s'ha negat a acceptar les inspeccions i va deixar de proporcionar informació a les altres parts del Tractat FACE en les seves forces militars, com exigeix ​​el Tractat ", va dir el portaveu del Departament d'Estat, Victòria Nuland, dimarts.

Segons ella, els EUA no es nega a partir del diàleg amb Rússia en l'àmbit del Tractat. No obstant això, Rússia ha de tornar a la institució de la CFE, el diplomàtic dels EUA va afegir.

Nuland va dir també que els Estats Units no tenia la intenció de vincular la CFE amb les converses de defensa de míssils.

Les observacions des de l'aspecte diplomàtic dels EUA com un nou intent de convertir tot al revés altra vegada. Val la pena esmentar aquí que la primera edició del Tractat FACE va ser signat el 1990, durant l'existència de l'OTAN i el Pacte de Varsòvia. El document estipula una reducció del nombre de tancs, vehicles blindats, artilleria (més de 100 mm de calibre), avions de combat i helicòpters, així com l'intercanvi d'informació.

Una variant renovada que el tractat va ser signat el 1999. La nova edició reflecteix canvis a Europa com la dissolució del Pacte de Varsòvia i l'expansió de l'OTAN. No obstant això, només Rússia, Bielorússia, Ucraïna i Kazakhstan va ratificar el nou Tractat. Rússia va passar una gran part dels seus braços darrere de les muntanyes Urales, però els països occidentals ni tan sols volia per a la seva execució. L'expansió de l'Aliança de l'Atlàntic Nord continua, i l'OTAN s'acostava a les fronteres russes.

A finals de 2007, Vladímir Putin, va decidir suspendre la participació de Rússia en la CFE fins que els EUA i els seus aliats europeus van ratificar la variant renovada del tractat. Els nord-americans no volen fer cap moviment en aquesta direcció. Ara que han decidit no informar a Rússia sobre el redesplegament de les seves forces. Això és, òbviament, una altra violació del tractat que els Estats Units es va comprometre.

Quines conseqüències poden Rússia s'enfronten com a conseqüència de la decisió dels EUA? Pravda.Ru va demanar l'opinió d'experts de la directora del Centre de Pronòstics Militars, Anatoly Tsyganok.

"Els EUA deixarà d'informar a Rússia sobre reassignacions militar. Els nord-americans tècnicament poden enviar les seves tropes a Letònia, Lituània i Estònia, que no va signar el tractat. Els estats bàltics al seu torn en un centre militar prop de les fronteres incontrolables de Rússia?"

"Quan Rússia va suspendre la seva participació en el Tractat FACE, que tenia el dret de dir que els nouvinguts alguns de l'OTAN, com ara els estats bàltics i Eslovènia no han signat el tractat. Ara l'OTAN ulls Polònia, la República Txeca, Hongria, Lituània i tots els altres antics membres del Pacte de Varsòvia.

"Quan estaven decidint sobre la unificació d'Alemanya el 1990, Alemanya i França, va dir en l'annex a l'acord adequat que l'OTAN no es mouria més enllà del riu Oder (el riu que separa Alemanya i Polònia - ed.). No obstant això, Occident no No prengui aquest apèndix en compte. Només segueixi el mateix acord, que no diu una paraula sobre la no ampliació de l'Aliança de l'Atlàntic Nord. El que passa és que els EUA i els seus aliats va jugar una mala passada a Rússia.

"Per què va prendre els Estats Units de quatre anys per decidir no informar a Rússia sobre la redistribució de militars?"

"Pel que sembla, està relacionada amb la situació en el Mar Mediterrani. Es pot suposar que l'OTAN crearà un grup de militars prop de la frontera sud de Rússia a la vaga Síria. El més probable és plantejar aquesta qüestió en la cimera de l'OTAN al desembre. Intentaran analitzar les accions de Síria en cas que l'OTAN duu a terme una operació militar contra el país, com ja va passar a Líbia ".

"Rússia és un gran obstacle per a la realització de l'operació de l'OTAN en contra de Síria? Té els EUA tenen alguna cosa a amagar de nosaltres en aquest moment?"

"Rússia és un obstacle, sí. Comptem amb una base naval a Tartus Síria. La base està protegit amb els complexos de defensa aèria, de manera que les possibilitats d'agressió de l'OTAN o Israel des del mar són escasses. Si decideixen a atacar, el més probable és que passi des del costat de l'Aràbia Saudita. Així que els EUA té alguna cosa a amagar.

"Hi ha un altre aspecte d'això. Hi ha aproximadament 120.000 ciutadans russos que viuen a Síria. Presumiblement, es va sobre les dones russes, que es va casar amb homes de la localitat. Rússia pot utilitzar aquest detall per interferir en els esdeveniments a Síria. A més, el 20 per cent de el complex de Defensa de Rússia simplement la punta de la perca en el cas de Rússia perd el mercat sirià. No es descarta que s'estan reagrupant les forces de l'OTAN a preparar-se per la guerra contra Síria, i que no volen notificar a Rússia que. "

Vadim Trukhachev

Pravda.Ru

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb