El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

La jurisprudència del segle: Acusació contra els líders militars i polítics de l'OTAN.

quetgles | 15 Novembre, 2011 06:20

  

 

 

 

 

 

 

    En aquest convit, repeteixo l'explicació que faig fer sobre els motius de transcriure un article del diari Pravda on line.

    La repetició fa:        És formidable que hi hagi mitjans de comunicació  ''no occidentals'' que s'atreveixin a desafiar el discurs canalla  de l'Imperi.

    La premsa d'Europa i Nord-Amèrica ha de fer com si fos cega i ha d'aplaudir la cursa criminal de les potències arrogants.

   Per altra banda, la Xina manté una política de no confrontació dialèctica respecte de l'imperialisme.

     Afortunadament, el diari Pravda de Moscou manté una línia de denúncia moral respecte dels crims de l'Imperi i dels seus aliats.

   He de pensar que, a l'actualitat, la pressió informativa de mitjans  com Pravda ha de resultar insuportable per a ''Occident''.

     Respecte a això, m'abelleix contribuir a fer una major difusió de Pravda entre els navegants catalans.

 

 

La jurisprudència del segle: Acusació contra els líders militars i polítics de l'OTAN.


2011.06.11

La jurisprudència del segle: Acusació contra l'OTAN els líders militars i polítics (ACTUALITZAT)

OTAN: Acusació per violació del dret internacional en la Jamahiriya Popular i Socialista Àrab Líbia. Els líders polítics i militars de l'OTAN queden acusats dels delictes a continuació, perpetrats en la campanya de Líbia de 2011, en què les violacions sistemàtiques del dret internacional estan subratllats.

Understanding que el dret internacional existeix i que és sistemàticament incomplerts per certs poders amb la impunitat, entenent que aquesta situació és inacceptable i que el mateix conjunt de lleis que s'apliquen a tots, per igual, amb els mateixos conjunts de peses i mesures emprades en sostenir que , Per la present acuso l'OTAN i les persones que s'esmenten a continuació, part dels seus actes en la Jamahiriya Popular i Socialista Àrab Líbia, de febrer a setembre (en curs) 2011, de la violació del dret internacional;

1. Acusació: els crims de guerra de l'OTAN, crims contra la humanitat, violació de Carta de l'ONU, incompliment de resolucions del CSNU en violació dels Convenis de Ginebra, que ocasiona l'assassinat, intent d'assassinat, acció que ocasioni danys corporals greus i reals, la destrucció de la propietat privada i pública.

2. Acusat:
Compartir

Versió per imprimir
Mida de la Font
Enviar a un amic

Anders Fogh Rasmussen (Dinamarca), secretari general de l'OTAN, Charles Bouchard (Canadà), el Comandant d'Operacions, Nicolas Sarkozy, Édouard Guillaud (França), Rinaldo Veri, Comandant Aliat Marítim de comandes (Itàlia), David Cameron, Sir Stuart Peach (Regne Unit) , Barack Obama, Carter Ham, Sam Locklear (EUA), Harald Sunde (Noruega), Abdullah II (Jordània), Hamad bin Khalifa al Thani (Qatar), Khalifa bin Zayed al Nahyan (Emirats Àrabs Units); Sverker Goranson (Suècia) i el ministres de Defensa, Pieter de Crem (Bèlgica), Anuy Angelov (Bulgària), Gitte Lillelund Bech (Dinamarca), Panos Beglitis (Grècia), Hans Hillen (Països Baixos), Gabriel Oprea (Romania), Carme Chacón Piqueras (Espanya), Ismet Yilmaz ( Turquia), Liam Fox (Regne Unit), Ignazio La Russa (Itàlia), Gérard Longuet (França).

William Hague (Regne Unit), Hillary Clinton (EUA) El canceller italià Franco Frattini

(?)

3. La llei i de les infraccions:

03/01 procediment adequat no es va seguir: En virtut de la Carta de les Nacions Unides, qualsevol acció militar que es fora d'una resolució del CSNU en qualsevol teatre de conflicte necessàriament ha de provenir d'una Resolució al Consell de Seguretat i qualsevol acció militar ha de venir després que el Consell Militar es reuneix. Aquest no va ser el cas en resolucions del CSNU el 1970 i 1973 (2011) que cobreixen el conflicte libi.

Per què l'OTAN no convocar el Comitè d'Estat Major de la Consell de Seguretat? Segons la Carta de les Nacions Unides, Capítol VII, article 46: "Els plans per a l'aplicació de la força armada seran fets pel Consell de Seguretat amb l'ajuda del Comitè d'Estat Major". Aquesta comissió mai es va reunir.

Això és una violació de les resolucions de la prestació Carta de l'ONU 1970 i 1973 (2011) buit; També hi ha proves que aquestes resolucions van ser aprovades en l'evidència d'un esdeveniment de bandera falsa. Els suposats delictes comesos per les autoritats líbies han estat molt disputades i ha de ser investigat;

03/02 Intervenció en els assumptes interns d'un Estat sobirà: la Resolució CSNU 2131 (XX) de 21 de desembre de 1965, que conté la Declaració sobre la inadmissibilitat de la intervenció en els assumptes interns dels Estats va ser recolzada per les resolucions 31/91 de 14 de desembre de 1976, 32 / 153 de 19 de desembre de 1977, 33/74 de 15 de desembre de 1978, 34/101 de 14 de desembre de 1979 i 35/159 de 12 de desembre de 1980, sobre la no ingerència en els assumptes interns dels Estats.

3.3 El bombardeig dels edificis no defensats i estructures: l'article 3 de l'Estatut de la Cort Penal Internacional de l'Haia que diu clarament que un dels criteris de l'acusació per crims de guerra és:

"Atacar o bombardejar, per qualsevol mitjà, contra ciutats indefenses, ciutats, pobles, edificis o cases".

Una altra clàusula del mateix article 3 també es pot invocar:

"La destrucció massiva de ciutats, pobles o llogarets, o la destrucció no justificada per necessitats militars".

L'atac a la xarxa de Líbia de subministrament d'aigua el divendres 22 de juliol i l'atac a la fàbrica de tubs per al sistema de subministrament, el dissabte 23 de juliol a al-Brega no es tracten en la "necessitat militar", en aquest cas, en virtut de l'article 3, es tractava d'una acte de destrucció sense sentit de les estructures civils amb armament militar. Això fa que l'OTAN pugui per ser jutjats pel seu propi tribunal, la Cort Penal Internacional a l'Haia;

3.4 Suport a les organitzacions fora de la llei i els individus. Malgrat aquest reconeixement:

http://www.homeoffice.gov.uk/publications/counter-terrorism/
proscribed-terror-groups/proscribed-groups? veure = binari ...

Hi ha evidències que grups armats que lluiten dins de Líbia són el Grup Islàmic Combatent Libi (LIFG), que segons el Govern britànic: "El Grup Islàmic Combatent Libi té per objecte substituir el règim libi actual amb un estat islàmic de línia dura del grup és també part de la. ampli moviment global islamista extremista, com inspirats per Al-Qaida. El grup ha muntat diverses operacions dins de Líbia, incloent un intent de 1996 per assassinar a Muammar Gaddafi ", i pel que està a la llista del Ministeri de l'Interior dels proscrits grups terroristes, tot i això, el Regne Unit amb la complicitat del grup, va dir;

3.5 La manca d'aplicació del dret internacional: Segons la Carta de les Nacions Unides, Capítol VI, article 33, els Estats membres han de "buscar una solució mitjançant negociació, investigació, mediació, conciliació, arbitratge, arranjament judicial, recurs a organismes o acords regionals o altres mitjans pacífics de la seva pròpia elecció ".

3.6 El Govern de la Jamahiriya Líbia tenia dret a defensar-se sense ser atacat: el capítol VII, article 51 es refereix al dret dels Estats a defensar-se contra la insurgència armada:

"Res del que disposa la Carta detriment del dret immanent de legítima defensa individual o col · lectiva-en cas d'atac armat contra un Membre de les Nacions Unides, fins que el Consell de Seguretat hagi pres les mesures necessàries per mantenir la pau i la seguretat internacionals. Les mesures adoptades pels Membres en l'exercici d'aquest dret de legítima defensa seran comunicades immediatament al Consell de Seguretat, i no afecta de cap manera l'autoritat i responsabilitat del Consell d'acord amb aquesta Carta per exercir en qualsevol moment l'acció que consideri necessària per tal de per mantenir o restablir la pau i la seguretat internacionals ";

3.7 Els mercenaris: la Resolució CSNU 1973 (2011), en el capítol sobre la protecció dels civils, en el paràgraf 4. estableix el següent:

"4. Autoritza als Estats membres que hagin notificat al secretari general, actuant de manera independent oa través d'organitzacions o acords regionals, i en cooperació amb el Secretari General, a prendre totes les mesures necessàries, malgrat el paràgraf 9 de la resolució 1970 (2011), a protegir els civils i zones habitades per civils sota amenaça d'atac a la Jamahiriya Àrab Líbia, inclosa Benghazi, excloent una força d'ocupació estrangera de qualsevol tipus en qualsevol part del territori libi i demana als Estats membres afectats que informin al secretari general immediatament de la mesures que s'adoptin de conformitat amb l'autorització concedida per aquest apartat s'han de comunicar immediatament al Consell de Seguretat;

Hi ha hagut nombrosos informes de mercenaris sent utilitzat per l'OTAN i els rebels que van donar suport; Legió Estrangera francesa, els egipcis, Qatar, les forces dels Emirats Àrabs Units, entre d'altres;

08/03 Botes a terra: Resolució de Consell de Seguretat 1970 (2011) En el paràgraf 16:

"16. Deplora el flux continu de mercenaris en la Jamahiriya Àrab Líbia i demana a tots els Estats membres a complir estrictament amb les seves obligacions en virtut del paràgraf 9 de la resolució 1970 (2011) per evitar el subministrament de personal armat mercenari a la Jamahiriya Àrab Líbia;" .

Si David Cameron ha admès que els serveis especials del Regne Unit han ajudat els terroristes a terra, és a dir en contra del mandat de l'ONU que va permetre a l'OTAN per intervenir a Líbia, i és un crim de guerra.

La sol · licitud s'ha enviat (30 d'agost) als britànics FCO i el Ministeri de Defensa per confirmar o negar que les tropes s'han utilitzat en el teatre d'operacions, no ha rebut cap resposta;

03/09 No aplicació de la resolució de l'ONU, i la violació del dret internacional, mitjançant el transport de les forces rebels per entrar al teatre d'operacions:

La Resolució CSNU 1970 (2011):

En el capítol sobre l'observança de l'embargament d'armes, el paràgraf 13 de la mateixa:

"13. Decideix que el paràgraf 11 de la resolució 1970 (2011) se substitueix pel següent paràgraf:" Fa una crida a tots els Estats membres, en particular els Estats de la regió, actuant de manera independent oa través d'organitzacions o acords regionals, per tal de garantir l'aplicació estricta de l'embargament d'armes establert en els paràgrafs 9 i 10 de la resolució 1970 (2011), per inspeccionar al seu territori, inclosos els ports i aeroports, i en alta mar, embarcacions i aeronaus obligat cap ao des de la Jamahiriya Àrab Líbia, si l'Estat interessat té informació que ofereixi motius raonables per creure que la càrrega conté articles el subministrament, venda, transferència o exportació estigui prohibida pels paràgrafs 9 i 10 de la Resolució 1970 (2011), modificada per la present resolució, inclòs el subministrament de personal armat mercenari, exhorta a tots els estats d'abanderament dels vaixells i aeronaus a cooperar amb les inspeccions i autoritza els Estats membres a que utilitzin totes les mesures d'acord a les circumstàncies específiques per dur a terme aquestes inspeccions ";

En violació d'aquesta: l'oferta dels francesos de Milà míssils anti-tanc, el suec Carl Gustav rifles 84 mm, coets de 68 mm i morters i rifles d'assalt Maadi d'Egipte, el que, a més dels assessors militars britànics, francesos i italians van ajudar als terroristes.

10/03 Violació dels Convenis de Ginebra: l'OTAN i el Consell Nacional de Transició han donat al poble de Sirte deu dies per a rendir-se o enfrontar-se a un atac militar total. Això no és un alto el foc. Mentre esperen la seva sort, encara estarà subjecte a foc d'artilleria i bombardejos de l'OTAN, i el menjar, l'aigua i l'electricitat han estat tallades.

Aquestes tàctiques de setge han estat prohibides per les Convencions de Ginebra. En particular, l'article 14 del Segon Protocol als Convenis de Ginebra, "La fam de la població civil com a mètode de combat està prohibit. Per tant, es prohibeix atacar, destruir, sostreure o inutilitzar per al propòsit que els objectes indispensables per a la supervivència de la població civil, com ara productes alimentaris i les zones agrícoles per a la producció d'aliments per a animals, cultius, bestiar, instal · lacions d'aigua potable, subministraments i obres de reg. "

La quarta Convenció de Ginebra prohibeix tota forma d'atacs contra civils i el càstig col · lectiu de la població civil, de manera que pràcticament tot el que la combinació de les ETN i forces de l'OTAN estan fent al poble de Sirte és estrictament il · legal i criminal en els fets.

4. Crims de la mostra:

2011.03.21. Desenes de civils morts el 31 de març a Gharyan ciutat a l'oest de Líbia (vídeo).
2011.04.07. --- Bombarders de l'OTAN van matar a 15 rebels i 22 ferits als afores de Brega.
2011.04.20. TRÍPOLI bombardeig de l'OTAN L'Associació Àrab Líbia pels Drets Humans (vídeo).
2011.04.27. --- L'OTAN va atacar la ciutat de Misrata, matant a 12 persones i ferint a altres 5.
2011.04.30. --- El bombardeig de l'Escola de Síndrome de Down a Trípoli (vídeo).
2011.04.30 .--- OTAN van matar a Innocenci civilinas: El fill més jove del nostre gran líder Saif Al Arab Gaddafi tenia només 29 anys d'edat, néts del nostre gran líder, Saif Mohammed Muammar Gaddafi va ser un any i 3 mesos (va néixer el 30 de gener 2010), Cartago Hannibal Gaddafi va ser de 2 anys i 9 mesos d'edat (va néixer el 2 d'agost de 2008) i Mastura Humaid (filla d'Aisha) va ser de 4 mesos i mig (va néixer el 15 de desembre de 2010) (vídeo).
2011.05.09. --- 600 civils morts es reporten després de ficar-se en problemes en el seu vaixell. Ells envien missatges urgents SOS a l'OTAN, però van ser ignorats (vídeo).
2011.05.13. Els imants 11 (líders espirituals de l'Islam) que van ser assassinats. Els imants van ser assassinats en un bombardeig de l'OTAN a la ciutat de Brega (aquest), que també va ferir unes 50 persones. (Video)
05/17/2011 .--- L'atac de l'OTAN a Líbia contra la Corrupció Agència el 17 de maig va ser molt convenient per a alguns polítics Westrern (vídeo).
2011.06.12. --- El bombardeig de la Universitat de Trípoli. La xifra de morts encara no establerta. (Link) o evdence foto.
2011.06.15. --- Almenys 12 persones van morir i dos van resultar ferits quan un atac aeri de l'OTAN va arribar a un autobús a la nit a la ciutat de Kikla Líbia (vídeo).
2011.06.19. --- 9 civils van morir en un atac aeri de l'OTAN a Trípoli (vídeo).
2011.06.19. --- Massacre d'Al-Hamedi família 15 civils, entre ells tres nens, van morir a mans d'un altre atac aeri de l'OTAN a SORMA (enllaç).
2011.06.19. --- Firetracs va ser bombardejada (vídeo).
2011.06.22. --- El bombardeig de la Great Man Made sistema de reg Canal, que proveeix la majoria dels libis amb l'aigua potable. D'aigua per 4,5 milions de civils Innocenci a Líbia (vídeo).
2011.06.22. - Zliten - molts civils van ser tallats en trossos. (Link)
28/06. 2011. --- Atac aeri de l'OTAN van matar a 16 civils (una família sencera morta) i més de 20 ferits en el mercat públic de Tawergha est de Misurata (vídeo).
2011.04.07. --- OTAN lloc de control dels bombardejos de civils a Zwara. (Video)
2011.07.15. --- Almenys 12 persones van morir i dos van resultar ferits quan una de l'OTAN. L'atac aeri a l'autobús amb civils Innocenci a la ciutat de Kikla. (Video)
2011.07.17. --- Les zones urbanes van ser bombardejades diverses al mateix temps aquest matí. Entre 60 i 75 bombes poden haver caigut en la seva majoria en les àrees de Tajura i serratges, d'acord amb informes de testimonis presencials. (Video)
2011.07.23. --- El bombardeig de la fàbrica que fa que les canonades del sistema d'aigua, i l'assassinat de sis dels seus empleats.
2011.07.24. OTAN guanyat els bombardejos i els projectes d'aus de corral a Torghae ciutat (vídeo).
24. 07,2011. Líbia guerra: l'OTAN de premsa, 15 civils han mort en Tawergha (vídeo).
2011.07.24. --- El bombardeig de l'hospital en Zliten. Resultant en l'assassinat d'un mínim de 50 civils molts d'ells nens. (Video).
2011.07.25. OTAN va bombardejar l'emmagatzematge d'aliments en Zlitan. (Video).
2011.07.25. --- 20 civils van ser assassinats per bombardejos de l'OTAN a Bir al Ghanam. (Video)
2011.07.30. --- Avions de l'OTAN en repetides ocasions van bombardejar una estació de televisió líbia, matant a tres i ferint a 15.
2011.08.02. --- A la Facultat de Dret Zlitan (Zliten) (vídeo).
04. 08,2011. --- La dona i els seus dos fills (vídeo).
2011.08.07. --- OTAN va bombardejar avui el mercat d'hortalisses a Trípoli (enllaç).
2011.08.08. --- Líbia: l'OTAN MASSACRES 85 civils: 33 nens, 32 dones i 20 homes (vídeo) ...

La persistència en curs bombardeig de la població civil en Zliten, Sirte i Trípoli, no morts encara establert. All4Peace i LibyaSOS.

http://libyasos.blogspot.com/2011/11/operation-unified-protector-nato-in.html5. Proves documentals dels crims.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000524791925

http://www.youtube.com/watch?v=49TOmo3CZOU&feature=share

http://www.youtube.com/watch?v=6qXRwBXK34o

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=25221

http://www.youtube.com/watch?v=MbR8FaBwPRw

http://rt.com/news/interview-libya-nato-intrusion-127/

http://libyasos.blogspot.com/2011/11/operation-unified-protector-nato-in.html

Elaborat per: Timoteu Bancroft Hinchey

Pravda.Ru

Director i Cap Editor de la versió portuguesa

Sandra Barr, Pejnovic Res Dimitrijevic i Tatjana

Christopher C. Negre, Barrister, Canadà

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb