El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Líbia..L'apagada dels mitjans de comunicació, perquè?

quetgles | 14 Novembre, 2011 08:11

         

      És formidable que hi hagi mitjans de comunicació  ''no occidentals'' que s'atreveixin a desafiar el discurs canalla  de l'Imperi.

    La premsa d'Europa i Nord-Amèrica ha de fer com si fos cega i ha d'aplaudir la cursa criminal de les potències arrogants.

   Per altra banda, la Xina manté una política de no confrontació dialèctica respecte de l'imperialisme.

     Afortunadament, el diari Pravda de Moscou manté una línia de denúncia moral respecte dels crims de l'Imperi i dels seus aliats.

   He de pensar que, a l'actualitat, la pressió informativa de mitjans  com Pravda ha de resultar insuportable per a ''Occident''.

     Respecte a això, m'abelleix contribuir a fer una major difusió de Pravda entre els navegants catalans.

    

    Líbia: L'apagada dels mitjans de comunicació, perquè?

 

Has anyone noticed the virtual silence on Libya among western news agencies?
Líbia: els mitjans de comunicació apagada, per què?


11/13/2011

Algú ha notat el silenci virtual a Líbia entre les agències de notícies occidentals? Si Líbia d'avui tranquil · la i sense cap tipus de conflicte, podríem creure en les mentides sobre l'Sky i amics incorporats a un dictador que havia estat enderrocat i el seu poble embadalit en llibertat, vivint en pau, preparant-se per la democràcia. Però aquest no és el cas ...

El que vaig a dir no és cap sorpresa en absolut per a aquells de nosaltres que coneixem Líbia, el coronel Gaddafi i sabem que l'OTAN va advertir sobre l'error monumental que es va fer abans que comencés la invasió, com de fet era el cas abans que l'Iraq en aquesta columna de nou en 2003. L'OTAN, però, en la seva cobdícia, simplement no aprenen.

Com l'OIEA inventa mentides sobre l'Iran, i inclou en els seus elements d'equip que són totalment qualificats per a la tasca de supervisar la República Islàmica del programa nuclear de la República (*), veiem la mateixa història es repeteix. S'inicia amb les mentides sobre un dictador sanguinari o un règim perillós representa una amenaça per als EUA o els seus aliats, l'ONU s'ha forçat a nomenar a l'OTAN com gendarme del món, enganys i xantatges llavors substituir la diplomàcia, després que bombes de l'OTAN a la merda de un país, assassinant homes, dones i nens per igual, amb urani empobrit, amb les municions de dispersió, i trencant totes les regles en el llibre. Llavors en el seu apogeu els tribunals cangur per aclarir l'embolic i heus aquí, els fons sobirans d'un país han estat literalment robat, al seu infraestructures destruïdes amb maquinari militar de l'OTAN, la reconstrucció dels contractes es lliuren a reforçar les economies de les forces invasores i un règim titella instal · lat és agradable.

No obstant això, en el cas de Líbia, la història està lluny d'acabar.


Per començar, les forces terroristes de l'OTAN va posar en marxa, les rates, continuen amb els seus abusos horribles dels drets humans, incendiant edificis, violant a les dones i les nenes, la destrucció de propietat pública i privada, assassinant, torturant, robant i saquejant i sembrant el caos entre els assetjats ciutadans que van ser perfectament feliç amb la Jamahiriya (govern a través dels consells populars, els actius del país dipositats en comptes bancaris dels ciutadans). Testimoni d'això és el 70 per cent d'aprovació de les enquestes no oficials a favor de la Jamahiriya, es Saif al-Islam al-Qathafi presentar-se a les pròximes eleccions. Què Obama, Cameron i Sarkozy han de dir a això? Res.

Dèficit democràtic de l'OTAN

Seria l'OTAN permetrà als libis per incloure a la Jamahiriya, en una futura elecció? No, perquè a l'OTAN-governat Líbia, cap govern que protegeix els interessos del país se li permetria participar, només una força política constituïda pels traïdors disposats a lliurar els recursos als estrangers. Dèficit democràtic de l'OTAN es manifesta amb més claredat per la negativa a permetre la Jamahiriya per celebrar una elecció per a les persones a triar entre el sistema antic i les rates - bandes de terroristes que sembren el caos allà on vagin. Què Obama, Cameron i Sarkozy han de dir a això? Res.

Estimats terroristes de l'OTAN

Graffiti ha aparegut ara a Benghazi dient negres a sortir o ser executat - una prova una vegada més, com si fos necessari, que les rates són racistes i assassins. Aquestes són precisament les "persones" que Obama, Cameron i Sarkozy el suport. A la plana Anglès, Barack Obama, David Cameron i Nicolás Sarkozy donat suport als terroristes, assassins i racistes. Les rates es diuen "neteja d'esclaus". La Brigada d'Misrata ja s'ha compromès la neteja ètnica a Tawergha, assassinant a totes les persones amb pell color negre. Què Obama, Cameron i Sarkozy han de dir a això? Res.

La lluita no ha acabat, és per això que l'OTAN segueix aquí

Exactament, un cop més viola el dret internacional, amb el seu mandat caducat, l'OTAN segueix present a Líbia amb tropes sobre el terreny i amb els bombardejos. El projecte de llei perquè el públic britànic ha d'estar en algun lloc a la regió de dos milions de lliures ara. Meravellós, no? On és l'hospital, la seva escola, el seu centre mèdic, el benefici addicional? És a Líbia. "Ho sento Sr Johnson, el NHS, simplement no té el finançament per al tractament de la leucèmia del seu fill, em temo que només haurà de morir. Vostè veu, els diners que els residus en el seu tractament ha de ser invertit en l'assassinat de Down nens amb síndrome de Líbia, que ens fan tan popular i que el Regne Unit poden obtenir els contractes de reconstrucció ". Què Obama, Cameron i Sarkozy han de dir a això? Res.

L'OTAN i els seus avions mercenaris "estan operant al Sudan i Txad, mentre que hi ha informes de vols directes des de Tel Aviv. Campaments tuareg han estat bombardejats, els centres militars al sud han estat atacats, més civils han estat massacrats. Aquests delictes s'afegiran a l'acusació elaborat i lliurat a la Cort Penal Internacional i el CEDH (**). Fonts dins de Líbia relacionats amb la resistència verd han indicat que en les últimes dues setmanes, aquestes forces de l'OTAN han perdut 37 avions - vuit avions de combat israelians, 13 Apatxes Qatar, 11 francesos Mirage, 5 francesos combatents Rafael, abatut tractant d'evadir i envair l'espai aeri libi del Sud, amb tots els seus pilots i tripulants morts i entrar en territori libi Jamahiriyah verd.

Presentació de la resistència líbia Verd: El Front d'Alliberament de Líbia

El Front d'Alliberament de Líbia (LLF) es compon d'elements de les Forces Armades líbies lleials a la llegítima lluita contra el terrorisme del Govern de Líbia (Jamahiriya), les forces tribals armades i els voluntaris que han pres les armes per protegir els seus llogarets, pobles i ciutats contra els terroristes desencadenada per l'OTAN. Malgrat de 9.000 incursions assassines atemptat terrorista perpetrat per l'enfocament de l'OTAN amb míssils diplomàcia, aquestes forces heroiques s'han mantingut ferms i han causat enormes baixes als terroristes, racistes, assassins, lladres, torturadors, sexistes, incendiaris, violadors i lladres que l'OTAN crida als "rebels".

La resistència verd recentment liquidat el líder terrorista a Zlitan, Al-Berss Abuajaila, la lluita estava en curs a Trípoli el divendres després de les oracions, a la Plaça Verda i Bab Al-Aziziye, sud de patriotes Misrata estan lluitant contra els traïdors terroristes, Nord Misrata Brigades, LLF dedica a Thawergah; LLF actiu en Tobruk, Zlitan, Gharyan i Sabha. De fet, la LLF dedica a totes les regions de Líbia. Les rates saben molt bé que sense les faldilles de l'OTAN que s'amaguen darrere, que no guanyaria una sola batalla. Un traïdor és, bàsicament, un covard, les rates són al mateix temps.

(*) Http: / / english.pravda.ru/hotspots/crimes/10-11-2011/119583-IAEA_report_on_Iran_BIG_fraud-0 /

(**) Http: / / english.pravda.ru/opinion/columnists/06-11-2011/119534-indictment_nato-0 /

Un altre desastre de l'OTAN. Aquesta vegada, donar suport a terroristes i els racistes, assassins i violadors. Què tan baix pot arribar l'OTAN? Aquesta vegada tindrà conseqüències. Reputació de l'OTAN, juntament amb milers i milers de rates, estan enterrats sota les sorres de Líbia, per terra, mentre que des del desert sorgeix una manada de lleons, perseguint a les RATES de nou a les clavegueres de Qatar, Misratah i Benghazi, de la qual van emergir .

Bancroft-Hinchey Timoteu

Pravda.Ru

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb