El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

La Malvada Bruixa de l'Oest va a Líbia.

quetgles | 28 Octubre, 2011 18:31

             La Malvada Bruixa de l'Oest va Líbia

 

    Amb la intenció de contribuir a promoure la premsa ''no occidental'' (és a dir, aquella que no està sotmesa als dictaks de Washington), m'abelleix reproduir  l'article de Na Lisa Kàrpov, publicat al diari Pravda de Moscou.

  

 

Malvada Bruixa de l'Oest va a Líbia

19.10.2011 10/19/2011

El cap dels croats van arribar suposadament en algun lloc de Líbia. La ubicació exacta és objecte de controvèrsia, afirma que Clinton estava a Trípoli estan en dubte el millor. Ella estava sota una forta guàrdia i es va moure en total secret. Va ser una exhibició repugnant d'arrogància imperial grandiloqüent i pompós teatre, pretensiós.

  Mentre el rostre de Hillary Clinton només pot ser considerat marginal humans, un no deixa de sorprendre la manera com el mal aquesta persona és dona. Com a funcionari del govern dels EUA, que va venir a visitar els terroristes a Líbia i dotar-los de grans sumes de diners robats.

  Hillary Clinton se li va donar el càrrec de Secretari d'Estat, una posició que normalment es pensa que la demanda d'una persona amb una certa quantitat d'habilitat diplomàtica.  Durant la seva visita amb el servilisme, inclinant-terroristes, va fer la següent declaració en relació amb el líder libi, Muammar Gaddafi:

  "Esperem que pugui ser capturat o mort abans de manera que vostè no ha de témer més."

  Defensant que algú, especialment un líder mundial, que és assassinat almenys la personificació de la mala diplomàcia. Especialment tenint amb compta la seva posició i les accions del seu país.  També és una violació del dret internacional i les normes. Ella és una bruixa terriblement vergonyós.

 La dona té suficient matèria grisa per adonar-se que el que espera de Gaddafi, milions de persones a tot el món també expressar l'esperança mateixa d'ella i els seus sequaços bruta i genocida?

 Un podria suposar que ella té certa ràbia i problemes d'agressió en la seva vida personal, no ser capaç de mantenir el seu propi marit fidel i satisfeta. Per tant, la seva urgining la saba ximple per convertir-se en un criminal de guerra i Iugoslàvia atac ... la venjança de Mónica.

 Mai va perdre la ira i l'agressió.

  Per veure la dona que pretén ser un representant d'aquells que volen "protegir" al poble libi va ser un exercici de contenció sobrehumana de la mordassa i els instints de la regurgitació.

  Com una mala actriu en un escenari, ella estava plena de pretensions arrogants, fent com si el seu paper i el dels agressors feixistes era "protegir" quan tots sabem exactament el contrari és veritat.

  En una escena, òbviament, per etapes, de les moltes que els mitjans corporatius occidentals produeix, la bruixa li va dir als espectadors en una exhibició repugnant de la hipocresia: "Si jo tingués una vareta màgica, jo ho deixo aquí." Ella té l'escombra en el qual va volar, es pot deixar que hi hagi.  El absolutament repugnant.

  Imagini la Malvada Bruixa de l'Oest de pretendre ser la Bruixa Bona Glinda.  Ho sentim, desagradable criatura, no funciona.  Algú hauria de dir-li a la rossa ximple que desfilen per aquí amb aquesta bruta buscant pentinat no fa res per a ella.

 Simplement confirma la resposta a la pregunta: "Per què Mònica? "Per què totes aquestes altres dones incomptables Willy juga amb ell."

 Com qualsevol dona digna d'aquest nom pot pontificar sobre la "protecció" amb ple coneixement que els nens i els nadons estan sent assassinats per l'OTAN i els seus compatriotes i en la seva pròpia agitació i la incitació, és insondable, risible i absolutament repugnant enllà de les paraules.

 Clinton tenia previst celebrar converses amb NTC president Mustafa Abdul Jalil, Mahmud Jibril i Ali Tarhouni, tots jugant el seu paper fer creure.  Fet de l'assumpte és que aquestes persones no són més que terroristes, ja que el poder de governar ve del poble.

 El poble de Líbia no desitja que aquestes escombraries dels seus dirigents.

 La imatge de la Malvada Bruixa de l'Oest de la reunió amb una colla de dimonis, la brutícia assassí, criminal genocida és el que provocarà malsons en els propers anys.

Lisa Karpova Lisa Kárpov

Pravda.Ru Pravda.Ru

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb