El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Els crims de guerra de l'OTAN a Líbia

quetgles | 27 Juliol, 2011 04:44

  

        Els crims de guerra de l'OTAN a Líbia

      Davant el silenci murdoquià de la premsa espanyola i de la premsa catalana (I dels mitjans ''occidentals''), jo pretenc fer una petita contribució a la denúncia contra el terrorisme de l'OTAN i contra la submissió de l'ONU als interessos de Washington.

   Simplement, me limito a reproduir, en català, l'article d'En Timoty Bancroft-Hinchey, publicat en anglès al diari Pravda, de Moscou.  Pravda és un dels mitjans que més decididament denuncia les atrocitats de l'OTAN i dels mercenaris.

  

L'OTAN per crims de guerra: el subministrament d'aigua Líbia

23.07.2011  Font:

Pravda.Ru

Un atac terrorista de l'OTAN ha arribat a una fàbrica de canonades d'aigua en al-Brega, assassinant a sis guàrdies, sent aquesta la fàbrica que fa que les canonades per al gran home del sistema de reg a través del desert que porta l'aigua a setanta per cent de les llars de Líbia, d'acord amb fonts a Líbia.  La fàbrica va ser aconseguit després de la xarxa d'abastament d'aigua va ser destruïda el divendres.

22 juliol 2011.  Una data per que la humanitat recordi. OTAN va colpejar la canonada d'abastament d'aigua de Líbia. It will take months to repair. Prendrà mesos per reparar. Després, el dissabte que arribin a la fàbrica de producció de tubs de canonades per a la seva reparació.

 Des de quan és una fàbrica de canonades d'aigua en al-Brega un blanc legítim per imposar una zona d'exclusió aèria per protegir els civils?  Sinusoïdal quan és la canonada de subministrament d'aigua en si mateixa un objectiu legítim?

 L'OTAN ha comès altre crim de guerra, dirigit a una xarxa d'abastament d'aigua civil que porta l'aigua a 70% de la població de Líbia, segons fonts Pravda.Ru a Líbia. El gerent general de la Corporació del Riu creat per l'home que controla el gasoducte informes que va ser colpejat en un atac de l'OTAN divendres.  En una altra clara violació de la llei, un enviament d'Itàlia de 19.000 AK-47 va ser atrapat en Ajdabiyah per les autoritats líbies, segons fonts militars de Líbia.

 La comunitat internacional té dues opcions: fer els ulls grossos com covards i permetre que l'OTAN per assassinar a nens libis, assassinen civils libis i els terroristes el suport a les vagues - que hem rebut informació que el fòsfor blanc s'usa contra les posicions del govern de Líbia, ara que l'OTAN és desesperada, recordo que ningú Napalm?  La segona opció és per a la comunitat internacional a utilitzar els canals apropiats per exercir pressió sobre la pròpia OTAN i dels polítics en els seus països membres per aturar aquesta atrocitat criminal, aquest atropellament contra la civilització i del dret internacional, ara.

 Vostè vota per aquesta campanya?  Llavors vostè és un assassí de nens, o de simpatitzar amb els assassins de nens. Cameron, Obama i Sarkozy tenen la sang de centenars de persones innocents a les mans.

 Si la contribució de l'OTAN per protegir els civils està bombardejant el subministrament d'aigua, llavors la comunitat internacional respondrà a aquest crim de guerra atroç, o no fan els polítics.  Algú si us plau fer alguna cosa horrible crim de guerra?  O serà que tothom se senti enrere, mentre que l'OTAN destrueix les línies de subministrament d'aigua, una estructura civil? És aquesta protecció dels civils o es tracta d'un acte de venjança perquè l'OTAN està perdent?

Timothy Bancroft-Hinchey Timoty Bancroft-Hinchey

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb