El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Els crims de l'imperi ianqui al destapat a Pravda

quetgles | 18 Juliol, 2011 07:35

      

         Els crims de l'imperi ianqui al destapat a Pravda.

  Els mitjans de comunicació ''occidentals'' encobreixen els crims duts a terme pel Govern dels Estats Units (Per cert, la premsa espanyola i la catalana sembla que fan una cursa de mèrits com a servidors de l'Imperi). 

    Benauradament, no són pocs els mitjans ''no occidentals'' que recullen les denúncies contra la política criminal del Govern ianqui.  Entre aquests mitjans destaca la capacitat d'anàlisi crítica del diari rus Pravda online.

   Particularment analític és l'article de denúncia d'En Timoteu Bancroft-Hinchey publicat el 28 de juny.

    M'ha abellit reproduir l'article, amb la intenció de contribuir a posar de manifest l'estat de misèria dels mitjans ''occidentals''. I amb la intenció de fer més gruixut el corrent crític de la internàutica en català.

   

  

    L'OTAN és fora de la llei, la Cort Penal Internacional és el seu còmplice

28.06.2011 06/28/2011

                                                  La Cort Penal Internacional a l'Haia és un pària en el món de la Justícia i el Dret Internacional, els que treballen per a ell són traïdors a la seva causa, la pròpia institució és un insult a totes les fibres de la civilització i un ganivet a la part posterior de la idea que la llei preval i s'aplica de manera imparcial.

 És palesament clar avui que la CPI és una eina en mans de l'OTAN - un instrument cínic que es basa en la pseudo-precepte que segueix la llei, un organisme manipulador que torça els principis legals i les aplicacions amb dos pesos i mesures. El que és sorprenent, és que els que estan darrere de la CPI i de l'OTAN creu que el públic els va a creure.

 L'OTAN s'ha compromès els atacs terroristes que ocasiona l'assassinat dels tres teatres de guerra.  No va passar res, l'ICC es va mantenir en silenci.  Les ordres de detenció han estat atesos per David Cameron i Barack Obama a les estacions de policia a prop dels seus llocs de treball i residència per l'assassinat dels tres néts del coronel Gaddafi i altres civils a Líbia. Fent seguiment de la situació, veiem que res ha succeït.

 Violació de l'OTAN de la llei

·   

 3. Mandat de l'OTAN a Líbia van ser resolucions del CSNU el 1970 i 1973 (2011), que, resumit, concentrat en no botes sobre el terreny a Líbia entre les forces de l'OTAN i aquest no és el cas - de violació 1, l'execució d'una zona d'exclusió aèria, que es No inclou metrallaments estructures civils - dues violació, les mesures per protegir els civils de ser atacat, no vol dir atacar les forces del govern la lluita contra centenars de terroristes fortament armats - en la violació 3.

 Segons la Carta de l'ONU és il.legal prendre part en un conflicte intern - 4 violació, és il legal l'assassinat o intent d'assassinat de funcionaris del govern - la violació 5, sense declaració formal de guerra, sense mandat de la Comissió Militar del Consell de Seguretat , qualsevol assassinat que ocasiona l'acció és il legal - 6 violació, el mateix intent d'assassinat - violació 7; accions el mateix que ocasioni lesions corporals greus dur - 8 violació, dany corporal real ídem - 9 violació, dany criminal el mateix - la violació 10.

 En virtut dels Convenis de Ginebra, és il legal per atacar les estructures civils amb armament militar - 11 violació, sinó que també és il.legal per desplegar en els cinemes de les municions dels conflictes i les armes que tindrà un efecte després d'aquest conflicte.  La suposada utilització de bombes de dispersió de l'OTAN i d'urani empobrit (hi ha diversos precedents) podria proporcionar violació 12.

 Violacions com a mínim onze, dotze, possiblement, del dret internacional a Líbia, molts altres en altres operacions, i la CPI no diu res. Els jutges de la CPI rebre les seves instruccions i l'insult la seva àrea acadèmica, els principis fonamentals de la llei i la seva classe professional amb arrogància descarada.   Jo repte al Sr Luis Moreno Ocampo, per investigar els càrrecs anteriors i que es pronunciï.

La broma que és la Cort Penal Internacional

 Dos advocats internacionals han posat de manifest la broma que la CPI és.   D'aquí a poques hores, els advocats Themba Langa (Sud-àfrica - Conseller de Muammar al-Qathafi, Saif a l'Islam al Qathafi i Abdullah al-Senussi) i Fabio Maria Galiani (Itàlia - Assessor legal i membre de l'equip de la defensa) va descobrir no menys de vuit punts de la llei demostra que la CPI és un tribunal popular, sense gens ni mica de validesa legal, però, va tornar a demostrar en aquest cas.  Els seus punts es resumeixen a continuació, les meves observacions entre parèntesi.

 Assenyalen que per començar, la Cort no té competència a Líbia, ja que mai va ser ratificat allà, que de tota manera tot i això, en virtut del dret internacional consuetudinari, un cap d'Estat té immunitat (què es van dur a Saddam Hussein a l'Haia?. En efecte, la Cort Penal Internacional no té jurisdicció en els EUA, així que per què hauria de tenir a Líbia?)

 En segon lloc, assenyalen que la remissió a la CPI pel Consell de Seguretat de l'ONU és una violació de la competència, independència i imparcialitat, ja que instrueix a la Cort per excloure l'enjudiciament per determinades persones i en el seguiment d'aquesta Directiva, la mateixa Cort Penal Internacional és una violació de les seves pròpies Estatuts constituents, en tercer lloc el Consell de Seguretat no té el poder de dictar els termes a Líbia a la CPI i de totes maneres en el dret consuetudinari internacional, la decisió del dia d'ahir a la Cort Penal Internacional no és vàlida en els països no signataris del Tractat de Roma que va establir la Cort.

 En quart lloc, si en els següents casos, la Fiscalia encara no ha decidit si obrirà un cas a Geòrgia (perquè l'evidència s'està considerant) des de 2008 (tres anys); a Guinea des de 2009 (dos anys), a Colòmbia des de 2006 ( cinc anys), per què llavors era tota l'evidència a Líbia llegir, digerir i tractats legalment dins de només tres dies en què la investigació es va obrir?  (On és el cas contra Abdel-Hakim al-Hasidi On són els casos contra els terroristes islamistes que van assassinar als libis Negre i els nens? On és el cas en contra de l'OTAN, en contra d'Obama, en contra de Cameron, en contra de Sarkozy, en contra de Berlusconi?)

 En cinquè lloc de la CPI no es va adonar que la remissió pel Consell de Seguretat va violar l'Estatut del Tribunal, en sisè lloc, si l'OTAN respecta la Cort i de la seva deliberació, (per què se segueix perpetrant 100 atacs terroristes al dia la protecció dels terroristes?), Llavors els acusats han de tenir el dret a la defensa de si mateixos. En setè lloc, l'OTAN és responsable d'assassinats, destrucció de propietat i danys a la població civil (els actes de terrorisme) i el vuitè, tota la campanya s'ha basat en la manipulació a través dels mitjans de comunicació (la representació del buit principis jurídics en un tribunal normal de la llei. Però, de nou , la Cort no és tribunal de justícia, no?)

 A continuació, en la imparcialitat d'aquest "Tribunal", els advocats abans esmentats afirmen en la seva declaració:

 "Un dels jutges de la I Sala de Qüestions Preliminars, el Sr Cuno Tarfusser, recentment va fer declaracions als mitjans de comunicació italians sobre la situació a Líbia, el que indica que la CPI no és imparcial". 
 
 Una última pregunta, ¿per què els EUA, Regne Unit i França prohibeixen el lliurament d'aliments per a nadons a nens libis?  No és suficient per a Obama, Cameron i Sarkozy per assassinar-pels bombardejos?  Si els nens gaudeixen d'assassinar, per què no començar a casa?  En mirar als seus fills, se senten els crits dels néts del coronel Gaddafi, ja que es fregeixen en la seva pròpia sang?

 Per tant, el Sr Luis Moreno Ocampo, cosa que, com un jutge i un advocat, vostè ha de dir a això?  Res, per descomptat, ja sabem qui i què ets.

Timothy Bancroft-Hinchey Timoteu Bancroft-Hinchey

 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb