El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Els Estats Units bombardegen innocents i l'ONU calla.

quetgles | 05 Juny, 2011 18:06

 

  

   

    Els Estats Units bombardegen innocents i l'ONU calla.

 

   

     La Vanguardia, 5.6.2011, recull l'informe d'Europa Press, segon el qual ''Un avió no tripulat dels EUA bombardeja el poblat on s'amagava el terrorista'' (N'Ilyas Kashmini, un possible successor de Bin Laden al Pakistan, segons l'informe); i afegeix que ''l'atac deixa nou víctimes''.

     A considerar: la ressenya de el Periodico no diu res sobre les víctimes de l'atemptat de la CIA. N'hi ha que pensen que  el diari de  N'Antonio Asensio

 vol destacar com a fan d'En Barack Obama.

 

   A premsa ''occidental'' recull la notícia sense fer comentaris, majorment. Com es sabut, els bombardejos amb ''abellots'' al Pakistan són freqüent. Però s'hauria de dir – i no es diu – que aquests atacs ianquis amb avions no tripulats vulneren el dret internacional. És una vulneració del dret navegar per l'espai aeri d'un país sense autorització. El govern pakistanès fa protestes formals contra les incursions aèries ianquis, però de manera que semblen un pur formulisme.

  On suposa que els bombarders s'enlairen des d'una base secreta de la CIA a l'Afganistan.

    S'hauria de dir que la CIA fa una guerra bruta il·legal i criminal. Criminal, perquè els responsables de la CIA  saben que els bombarders mataran molt d'innocents.

   S'hauria de dir que aquests atacs de la CIA responen a la voluntat del president Barack Obama, el qual és alhora el cap de les forces armades ianquis.

 

   S'hauria de dir que N'Obama és conscient dels assassinats d'innocents que causen els ''abellots'' i que es fa responsable dels crims. I que N'Obama és un entusiasta dels bombardejos amb míssils teledirigits. Que N'Obama ha multiplicat els atacs amb ''abellots'', atacs que va iniciar el president  George W. Bush.

 

   Els mitjans occidentals, majorment, fan com si tractessin els crims de guerra dels ianquis com  a ''danys col·laterals'', com a ''desgràcies inevitables'' que són pròpies de les guerres.

    Però s'ha de dir que els EUA no estan en guerra amb el Pakistan.

 

   L'opinió pública d'Europa fa com si no se'n adonés dels crims de guerra dels ianquis.

 

    La població del Pakistan – i la de molts de països islàmics -, en canvi, mostra el seva indignació pels bombardejos del avions teledirigits.

 

  Molts de mitjans ''orientals'' sí que informen àmpliament sobre els fets de guerra ianquis.

 

    Press tv on line, 5.6.2011,  informa de la gran manifestació dient:  ''Milers de pakistanesos han dut a terme una manifestació anti-nord-americana a la ciutat de Karachi, intentant posar fi als atacs d'avions no tripulats EUA, i a la ingerència de Washington a la regió''.

     Press tv recull les paraules de denúncia del líder del partit:  ''Els Estats Units ha pres el control del govern pakistanès. Ens hem reunit aquí per a rebutjar els acords  dels EUA i el govern del Pakistan, i que no tolerarem el control i la supremacia dels EUA''(Podeu veure la ressenya completa baixant Presstv. També podeu baixar diaris del Pakistan, com per exemple

 Metropolitan | DAWN.COM).
   

 

 

   

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb