El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

La independència de Catalunya: Una previsió.

quetgles | 28 Setembre, 2017 10:10


  


La independència de Catalunya: Una previsió.D'aquí tres dies tindrà lloc l'intent de dur a terme la celebració del referèndum per a la independència de Catalunya. A hores d'ara no es sap si es podrà celebrar o no. Per altra banda, encara que fos efectiu (i en aquest cas guanyaria el sí, sense cap dubte), és imprevisible el que s'esdevindrà després.


El que jo crec: Encara que el govern de l'Estat impedeixi ara la proclamació de la República Catalana, el que és segur és es farà palès que la crisi de l'Estat espanyol no ha fet sinó augmentar, i que l'independentisme i l'esperit republicà ha iniciat una fase de creixement incontenible. Amb unes altres paraules: Es farà palès que l'artefacte franquista creat al 78 (la monarquia franquista) ja no funciona.


En relació amb això anterior podeu veure tot un seguit de consideracions i previsions que vaig fer públiques a principis d'any a Balearweb. Vegeu el post A manera de poema: Desperta poble! 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb