El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Vaja! En Sánchez i N'Iceta es passen al bàndol franquista!

quetgles | 15 Setembre, 2017 17:13


 
                   Vaja! En Sánchez i N'Iceta es passen al bàndol franquista!

 

 

     Semblava que En Pedro Sánchez, El Secretari General del PSOE, volia palesar que s'enfrontava decididament a la política franquista del govern d'En Mariano Rajoy,  al afirmar que l'Estat espanyol era plurinacional,  que Espanya era ''una nació de nacions''. Preguntat obre quines eren aquestes nacions,  En Sánchez responia dient que Catalunya,  Euskadi i Galícia  eren nacions que en formaven part.

   Però s'ha vist que En Pedro Sánchez ha negat el dret de Catalunya a l'autodeterminació. O sigui que En Sánchez allò que pretenia era fer un joc de paraules de manera que a l'hora de afirmar la plurinacionalitat de l'Estat,  es negués la possibilitat de la independència de Catalunya.

  Per descomptat, l'expressió ''nació de nacions'' no respon a cap realitat; és un bluf,  un contrasentit comparable a dir 'un idioma d'idiomes''.

   Era un joc de paraules. En Sánchez no solament s'oposa al referèndum de Catalunya (Catalunya-Principat) sinó que fa públic el seu suport a les mesures repressives  franquistes del Govern d'En Rajoy. O sigui, En Sánchez es passa al bàndol franquista.

       Per explicar a fons allò de ''el bàndol franquista'',  podeu veure un escrit meu que fa

 L'Espanya impossible.

 

  
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb