El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

La Xina farà posar el mac en terra als Estats Units.

quetgles | 21 Juny, 2017 07:50

 

 

 

                                  La Xina farà posar el mac en terra als Estats Units.

 

 

 

 

   La cosa va així: Si en matèria de computació d'alt rendiment,  en una dècada,  la Xina ha passat de la insignificança a potència hegemònica,  superant als Estats Units,  llavors  hem de suposar que Washington es veurà obligat a abandonar la seva estratègia de guerra freda.

 

      O sigui, s'ha de suposar que en un quinquenni,  al proper any 2021,  el tremend ritme de creixement tecnològic del David asiàtic farà absolutament incompetent al Goliat nord-americà.

 

      La CIA i les agències d'informació ianquis estan en campanya permanent amb la intenció de validar la idea de la superioritat incontestable dels Estats Units en capacitat militar.  Però allò palès és que el qui disposa d'una tecnologia més avançada és el qui té la superioritat militar,  i,  al moment present,  és la Xina la qui està guanyant la competició. 

 

       Ho podeu saber:  M'ha emocionat la lectura del precís informe d'En Raúl Zibechi (Sputnik, 04, 04,  2017). Podeu baixar-lo prement

China desplaza a EEUU en computación de alto rendimiento

Tradueix aquesta pàgina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb