El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Trump amolla els gossos de la guerra,  segons En Finian Cunningham.

quetgles | 09 Abril, 2017 07:48

  

 

  

   En Trump amolla els gossos de la guerra,  segons En Finian Cunningham.

 

 

 

 

 

    Amb el bombardeig de l'aeroport de l'exèrcit sirià,  sembla que el president dels Estats Units, En Donald Trump, ha decebut a molts dels seus seguidors que confiaven que En Trump desplegaria la política pacifista  del seu programa electoral.

 

    En relació a la crisi mundial que ha desfermat l'atac a l'exèrcit sirià,  he pensat que l'article d'En Finian Cunnigham seria d'interès per els internautes catalans. L'article publicat a Sputnik,  8/4/17,  resumeix encertadament les contradiccions (i els crims de guerra) d'En Donald Trump,  al meu entendre.  

 

   Si el tema és del vostre interès,  podeu baixar el post Caniche Trump s'executa amb gossos de la guerra

 

  Poodle Trump Runs With Dogs of War    

 

 

 

   Sembla que Google posa impediments per accedir al post. Per a superar l'obstacle,  vegeu el post aquí mateix a continuació.

 

 

 

Finian Cunningham

 

 tema:

 

Atac nord-americà amb míssils a la base aèria de Síria (142)

 

   Pel que el temerari, boca gran magnat a la Casa Blanca amb un ego descomunal finalment ha desencadenat els gossos de la guerra a Síria.

 

  La invocació de Déu i el sofriment dels "nadons", el suposat dels EUA Comandant en Cap Donald Trump va ordenar el bombardeig de Síria amb míssils de creuer llançats des de vaixells de guerra a la Mediterrània.

 

Atac aeri massiu del Pentàgon: Aquest "moviment sense sentit conduirà a més caos a Síria

 

   Una base aèria de Síria va ser destruït, juntament amb diverses baixes civils, i segons els informes entre els morts.

 

Això va ser mentre que Trump estava digerint un sopar de carn i les pastanagues en el seu complex de platja de Florida dijous a la nit.

 

   Trump ha llaurat a si mateix com un president nord-americà molt cerril i "impredictible".

 

    L'amarga ironia aquí és que tot Trump està fent en el seu últim acte de guerra il·legal és en realitat tan predictible.

 

   La classe política dels Estats Units - impulsada com sempre ho és per la necessitat imperiosa de fer guerres per apuntalar la seva economia capitalista Crumby - ha estat BAYING per a tots-a terme el desplegament a Síria durant els últims sis anys.

 

  Atac aeri del Pentàgon a Síria: Trump necessita una victòria per resoldre Swift 'Qüestions domèstica

 

   Des de Washington va instigar la seva operació de canvi de règim criminal contra el govern sobirà de Síria al març de 2011, l'establiment de línia dura no estava molt satisfet amb l'estratègia d'utilitzar grups terroristes de proxy per fer la feina bruta. La intervenció militar directa per fer caure a l'Estat sirià sempre ha estat en les targetes com el mètode preferit.

 

   L'establiment profund estat - o Partit de la Guerra que comprèn tant els republicans com els demòcrates en deute amb l'aparell militar i d'intel·ligència - creien que anaven a sortir-se amb la seva amb l'elecció de bel·licista Hillary Clinton al novembre passat. Per desgràcia, l'elecció sorpresa de Trump a la presidència molest temporalment la seva agenda militarista.

 

   Però l'adveniment de Trump a la Casa Blanca va ser només un enganxi per als poders fàctics ser. L'incessant profund impulsat pels mitjans de comunicació de l'Estat caça de bruixes contra Trump per acusacions ridícules de ser un titella de Rússia ha prevalgut evidentment.

 

   Trump, l'autoproclamada "estrany" s'ha vist obligat a demostrar que és un "de dins", un caniche obedient a la guerra americana de Rottweiler - si vol romandre en el càrrec i veure els propers quatre anys sense ser sotmès a judici polític.

 

   Per tal de sobreviure a la pressió sobre acusacions "titella russa", Trump és tirar una mica de carn a la festa de Guerra d'Estats Units, donant-los la seva llargament buscat després de la intervenció militar directa a Síria.

 

   cap de Trump per destruir Síria amb 59 míssils de creuer és un acte descarat de guerra que es burla de la llei internacional. Rússia i algunes altres nacions independents han denunciat l ' "acte d'agressió contra un Estat sobirà" dels Estats Units.

 

El fet que les forces russes estaven estacionats a la base aèria dirigida a Shayrat - però els informes, indemne - és una mostra impactant de com imprudent l'última acció militar nord-americana és. Si havien mort personal rus, a continuació, que potencialment podria ser motiu d'una guerra a gran escala entre dues potències nuclears.

 

   Mary Ellen O'Connell, un especialista en dret nord-americà a la Universitat de Notre Dame, Indiana, va ser citat per The Guardian dient que no hi havia "zero base legal" per a l'atac amb míssils de Trump. Ella va dir que era un acte d'agressió infundada.

 

   Fins i tot alguns membres del Congrés dels Estats Units han posat en dubte l'acció unilateral de Trump per ser inconstitucional ja que no va rebre l'autorització del Congrés, com ho requereix la llei nord-americana.

 

Però aquests són piffling, preocupacions acadèmiques quan es tracta de com es comporta la dels EUA sempre. El dret internacional és més que un recurs retòric selectiu per a un Estat delinqüent que es considera per sobre de la llei.

 

Сoincidència? Daesh militants van atacar posicions de l'exèrcit sirià Simultàniament amb el nostre bombardeig.

 

    Com a portaveu militar rus Igor Konashenkov comentar , els EUA ha estat lliurant guerres sense tenir en compte el dret internacional des de fa dècades basant-se pretextos inventats, com a Sèrbia (1999), Afganistan (2001), l'Iraq (2003), Líbia (2011), i ara Síria .

 

   Trump finalment ha comprat a l'agenda de guerra dels Estats Units a Síria - tot fanfarronejant en contra d'una intervenció d'aquest tipus ja el 2013 - per tal de mantenir el seu seient a l'Oficina Oval. La pressió dels mitjans intensa de la caça de bruixes sobre Rússia ha ocupat d'això, en part.

 

El següent puntal en tot el drama era menyspreable credulitat de Trump sobre l'última bandera falsa amb armes químiques a Síria a principis d'aquesta setmana.

 

Qualsevol persona amb una mica d'enginy es pot veure que els governs terroristes, subministrats per l'Aràbia entrenats per la CIA i turcs van dur a terme la matança de civils del seu propi arsenal tòxic.  Els bandits entrenats per la CIA van tractar el mateix truc mortal a l'agost de 2013, quan es gasejats centenars de nens a prop de Damasc i gravats en vídeo l'horror de difusió mitjans de comunicació occidentals.

 

    La mateixa estratagema profà es va utilitzar de nou aquesta setmana a la ciutat de Khan Sheikhoun, a la província d'Idlib al nord de Síria. La veritat és simple: l'exèrcit sirià no té armes químiques, després que van ser destruïts com a part d'un acord de desmantellament i Rússia negociat de nou en 2013. L'únic partit de tenir accés a aquest tipus d'armes són el terror occidental, turc i recolzats per l'Aràbia grups.      Igual que el servei de propaganda que són, els principals mitjans de comunicació occidentals a continuació, degudament van criticar la "notícia" que la força aèria siriana va usar les armes químiques a Khan Sheikhoun - amb ajuda de bona gana i sense qüestionar les imatges i vídeo subministrats per "activistes" afiliats als grups terroristes gihadistes.

 

   Quan ambaixador nord-americà davant l'ONU Nikki Haley es va posar dempeus davant del Consell de Seguretat de la celebració de les fotografies dels nens que moren - suposadament de gas verinós - ella era de rol per la falsa bandera.

 

    Igual que amb la resposta general dels mitjans occidentals, pantalla de Haley tenia l'aire inconfusible de la coreografia. Era 2003 i una altra, quan el llavors secretari d'Estat Colin Powell va mentir al Consell de Seguretat sobre les armes de destrucció massiva a l'Iraq, mentre que brandant vials sense fons de "productes químics letals".

 

   No està clar si Trump o del seu ambaixador davant l'ONU Nikki Haley no són més ingenus o alguna cosa més sinistre, com a còmplices en una farsa.

 

   Però el resultat és el següent: Trump està actuant com un caniche obedient estar d'acord amb el sistema de poder nord-americà maquiavèl·lic. Invocant Déu i el sofriment nadons és només una coberta superficial moral per la seva complicitat en un altre acte criminal d'Estats Units - en una innombrable llista de tals crims per tota la història.

 

 

 

Fantasma del Nadal Passades: El 2013 Trump públicament va advertir Obama no atacar Síria

 

 Hi ha alguna cosa apropiat sobre els antecedents de Trump com un multimilionari de béns arrels. Aquest negoci es tracta shafting gent, fer trampa per mantenir-se per davant, o la venda d'actius inflats. El mateix Trump és un d'aquests "actius" massa inflat. Tota la seva xerrada passat sobre "treballadors" oblidats "Estats Units primer", "assecar el pantà" i carregant contra el seu predecessor Barack Obama sobre "guerres imprudents a l'Orient Mitjà" - és tot només hokum barat.

 

   Per salvar la pell polític i no hi ha dubte lucratives oportunitats de negoci futures per a la seva dinastia, Trump ha posat el tap del Comandant en Cap i es arrossegar-se davant la màquina de guerra nord-americana.

 

   Ell és el lliurament d'un certificat de "oficial" per a la guerra a Síria que l'estat profund d'Amèrica ha estat anhelant des de fa anys.

 

   El missatge és: no importa la forma, l'electorat vota els bel·licistes del Pentàgon i els seus amos corporatius obtenen el resultat que desitgen. Which is war. Que és la guerra.. Fins i tot si això corre el risc d'una guerra mundial amb Rússia.

 

   Així és com funciona el capitalisme nord-americà. I Trump no és més que un caniche disposat a saltar a través dels cèrcols, donar-se la volta i llepar les botes dels mestres criminals.

  
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb