El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Les Corporacions en guerra amb Na Marine Le Pen.

quetgles | 14 Març, 2017 06:10

  

 

 

 

 

  Les Corporacions en guerra amb Na Marine Le Pen.

 

 

 

    Els mitjans de les Corporacions (i els mitjans dels governs de les Corporacions) tenen declarada la guerra a Na Marine Le Pen,  la presidenta del Front Nacional francès. Actualment, no són  els partits d'esquerra ni els d'extrema esquerra els que inquieten les multinacionals,  sinó els partits nacionalistes,  els partits que reclamen el retorn a la plena sobirania nacional (Segons ells,  sobirania nacional ara segrestada per la Unió Europea).

 

    Per descomptat, els mitjans espanyols i els mitjans que es publiquen a Catalunya (a tot Catalunya) segueixen fil per randa l'estratègia de la guerra ideològica dissenyada per les Corporacions (La Vanguardia no deixa passar dia sense ''mostrar els disbarats'' d'En Donald Trump,  el president dels EUA). No per casualitat,  aquests mitjans sempre es refereixen a Na Marine Le Pen com a la líder de ''l'extrema dreta'',  i mai com la líder ''nacionalista''.

 

   Aquesta és l'estratègia  de les Corporacions: Deslegitimar les formacions polítiques sobiranistes amb l'acusació de que són formacions racistes,  xovinistes, islamòfobes,  antidemocràtiques i oposades als refugiats. O sigui,  els qui han mogut les guerres a l'Orient Mitjà (i han provocat la fugida cap a Europa de milions de refugiats) són els qui acusen als sobiranistes de racisme.

 

   Per descomptat, els mitjans de les Corporacions mai recullen les declaracions en directe dels sobiranistes europeus oposats a la UE. He pensat que seria bo contribuir a difondre les declaracions de Na Le Pen entre els navegants catalans. Així s'esdevindrà si baixeu el post: France's Le Pen says Europe must 'wake up'; Brexit domino ...

 

    aquest:   Marine Le Pen explosions Erdogan a França: fer el seu mal campanya per tirania tornar a Turquia.

 

O aquest altre: European bureaucrats want to kill Marine Le Pen without ...

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb