El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat ''La filosofia i la religió sense caretes'', editat a la Xarxa com a post.

Les enquestes secretes:  Na Marine Le Pen molt per davant dels seus rivals.

quetgles | 21 Març, 2017 06:48


 

   Les enquestes secretes:  Na Marine Le Pen molt per davant dels seus rivals.

 

     

     Convé no badar i desconfiar dels mitjans de comunicació,  mitjans que com més va,  més manipulen.

      Convé veure que els mitjans de la Unió Europea,  majoritàriament, són al servei de la política de Brussel·les,  o sigui, de la política de la dreta neoliberal (dreta,  de la qual el Partit Popular espanyol en forma part) (dreta,  on també s'ubicaven els parlamentaris europeus de CIU).

      Amb relació a la cursa presidencial francesa, la premsa manipuladora s'esforça encara més en suport del candidat preferit per Brussel·les,  el banquer Emmanuel  Macron.  Els mitjans no es cansen de dir que és impossible que Na Marine Le Pen guanyi la segona volta electoral (Na Le Pen presidenta significaria la fi de la UE).

        Respecte al debat d'ahir,  La Vanguardia,  21/03/17, fa un informe ''optimista'' de les opcions del  candidat ''centrista'',  informe que va sota el títol que fa: Macron es declara ''orgullós de ser banquer'' i diu que no és titella de ningú.

     Curiosament, el diari madrileny El Mundo titulava la seva crònica dient El primer debat de candidats a França conclou sense un vencedor.

    No deixa de sorprendre que la crònica de El Mundo subratlli la forta semblança del programa econòmic  d'En Mélenchon (candidat de l'''extrema esquerra'')  i el de Na Le Pen.

     Sembla que la meitat (o més de la meitat) dels francesos desconfien dels informes dels mitjans de comunicació. Respecte dels catalans (de tot Catalunya),  jo no sé quin deu ésser el percentatge dels desconfiats amb els mitjans, però sembla que no hi ha un panorama crític pronunciat respecte als mitjans.

      Amb la intenció de contribuir modestament a incentivar l'esperit crític dels catalans,  he pensat que seria bo posar a l'abast dels internautes catalans el post que recull les enquestes del diari parisenc Le Figaro. Vegeu-lo: French Presidential Race: Marine LePen Far Ahead of Rivals ...

 

     També és bo veure Marine Le Pen : dernières actualités et ... - Le Figaro

 

 

Les Corporacions en guerra amb Na Marine Le Pen.

quetgles | 14 Març, 2017 06:10

  

 

 

 

 

  Les Corporacions en guerra amb Na Marine Le Pen.

 

 

 

    Els mitjans de les Corporacions (i els mitjans dels governs de les Corporacions) tenen declarada la guerra a Na Marine Le Pen,  la presidenta del Front Nacional francès. Actualment, no són  els partits d'esquerra ni els d'extrema esquerra els que inquieten les multinacionals,  sinó els partits nacionalistes,  els partits que reclamen el retorn a la plena sobirania nacional (Segons ells,  sobirania nacional ara segrestada per la Unió Europea).

 

    Per descomptat, els mitjans espanyols i els mitjans que es publiquen a Catalunya (a tot Catalunya) segueixen fil per randa l'estratègia de la guerra ideològica dissenyada per les Corporacions (La Vanguardia no deixa passar dia sense ''mostrar els disbarats'' d'En Donald Trump,  el president dels EUA). No per casualitat,  aquests mitjans sempre es refereixen a Na Marine Le Pen com a la líder de ''l'extrema dreta'',  i mai com la líder ''nacionalista''.

 

   Aquesta és l'estratègia  de les Corporacions: Deslegitimar les formacions polítiques sobiranistes amb l'acusació de que són formacions racistes,  xovinistes, islamòfobes,  antidemocràtiques i oposades als refugiats. O sigui,  els qui han mogut les guerres a l'Orient Mitjà (i han provocat la fugida cap a Europa de milions de refugiats) són els qui acusen als sobiranistes de racisme.

 

   Per descomptat, els mitjans de les Corporacions mai recullen les declaracions en directe dels sobiranistes europeus oposats a la UE. He pensat que seria bo contribuir a difondre les declaracions de Na Le Pen entre els navegants catalans. Així s'esdevindrà si baixeu el post: France's Le Pen says Europe must 'wake up'; Brexit domino ...

 

    aquest:   Marine Le Pen explosions Erdogan a França: fer el seu mal campanya per tirania tornar a Turquia.

 

O aquest altre: European bureaucrats want to kill Marine Le Pen without ...

 

 

Els paranys de N'Obama contra En Trump, al descobert, sembla.

quetgles | 06 Març, 2017 21:49


 

    Els paranys de N'Obama contra En Trump, al descobert, sembla.

 

 

   Per entendre la cosa:  Actualment, als Estats Units hi ha una mena de guerra civil entre les dues faccions de l'oligarquia ianqui; una representada per En Barack Obama,  l'altra per En Donald Trump. L'un i l'altra diuen que estan al servei del poble.

    La cosa és:  Si el Partit Demòcrata figura com a més d'esquerres que el Partit Republicà,  com és que a les àrees més industrialitzades els treballadors,  majoritàriament, han votat a favor d'En Trump?

     Per entendre la cosa:  Fa temps que les classes populars ianquis van restar indignades contra el discurs ''bonic'' i fals de les suposades  esquerres (Per suposat, a les àrees en declivi econòmic,  es feia insuportable veure que la candidata demòcrata feia el mateix discurs que el de les Corporacions de Wall Street).

        En Donald Trump no ha tingut els cent dies de tolerància,  ans al contrari,  la guerra entre les dues faccions s'ha intensificat (Majorment agressives s'han mostrat les elits de les grans corporacions,  elits que creuen que disposen del Poder).

   S'ha de saber:  Quan es produeix una guerra civil entre faccions oligàrquiques,  els treballadors,  de manera decisiva,  prenen part   en el conflicte,  determinant la facció guanyadora.

 

    Les recents informacions dels publicistes oposats als grans mitjans ianquis fan evident la guerra civil entre les faccions oligàrquiques.

      Al meu entendre,  particular importància cobren les denúncies contra les suposades pràctiques criminals de N'Obama i de l'Administració demòcrata.

    He pensat que seria bo divulgar entre els navegants catalans les darreres notícies sobre el conflicte de les oligarquies ianquis.

   Vegeu aquests posts.

 

Aquí està la llista: Més d'una dotzena de víctimes provades d'escoltes telefòniques Molts d'Obama

 

 

  Trey Gowdy: Trump administration now controls would-be ...

 

  

 

 

ObamaGate: Trump 'contraataca' Més d'intercepció de telèfons Suposada

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb