El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

El paradís suec, esdevingut un infern.

quetgles | 23 Febrer, 2017 17:10


 

          El paradís suec, esdevingut un infern.

 

        Mentre Suècia pateix l'infern,  La Vanguardia es dedica a acusar de mentider el president Trump.

 

       El diari La Vanguardia (i 40.000 mitjans més) s'endolla a la corretja de transmissió del noticiari neocon contra el president dels Estats Units,  En Donald Trump.

   Aquest dilluns,  dia 20,  En Trump va fer un comentari on comparava la violència islàmica que pateix Estocolm,  a la que va provocar l'atac terrorista de Berlin el 22 de desembre de 2016. Per descomptat, el president feia el comentari en base a les imatges dels fets d'Estocolm que oferien diverses emissores de televisió.

    La Vanguardia i els 40.000 feien com si el president hagués enfollit i s'hagués inventat un fals escenari de violència islàmica a Estocolm.

   Oh,  vaja! La Vanguardia s'avançava a recollir les opinions de funcionaris del govern suec que negaven els fets de referència.

  S'ha de saber: El govern suec és social-demòcrata. És un govern que va desplegar el programa més ambiciós d'Europa sobre la multiculturitat. Però,  com veureu al post adjunt,  el paradís multicultural imaginat ha esdevingut un infern social real,  infern social que és negat pel govern suec. S'explica així la convergència actual a tot Europa entre la social-democràcia i els líders neoliberals.

      Per aclarir el tema,  he penjat dues webs. La primera ofereix fotos i vídeos que són aclaridors. La segona és una informació molt elaborada sobre el gran fracàs de Suècia.

 

Una altra magrana Es troba a Malmö, Suècia, la magrana capital d'Europa

 

 

El camí cap a Euràbia (3) - Suècia, el gran fracàs - La Punteta .

 

   

 I vegeu aquest altre post SWEDEN CRUMBLING: Demands for military intervention as Muslim ...

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb