El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Oh! Què bonic! Felipe González i Donald Tusk en santa aliança contra Donald Trump.

quetgles | 01 Febrer, 2017 08:10

 

 

   Oh! Què bonic!  Felipe González i  Donald Tusk en santa aliança contra  Donald Trump.

 

     En Felipe González va dir ahir a El Salvador que  la política d'En Donald Trump es basa en ''la xenofòbia,  la discriminació i el supremacisme blanc''. Va convidar a una santa aliança entre l'Amèrica llatina i la Unió Europea contra la política del president ianqui.

   Les declaracions d'En Felipe González van coincidir amb les d'En Donald Tusk,  president del Consell Europeu. En una carta dirigida als 27 líders de la Unió Europea,  En Tusk va afirmar que la política d'En Trump representa ''una amenaça que posa a la UE en una posició difícil''. ''Tinguem el coratge d'oposar-nos a la retòrica dels demagogs que diuen  que la integració europea solament beneficia a les elits''. També ha mencionat la voluntat del president ianqui d'afeblir les relacions  transatlàntiques, com demostra la recent firma de la sortida dels EUA  del tractat TPP. 

    No badem;  que resti clar:  En Tusk és president del Consell Europeu debut a que els diputats de la dreta és majoritària al Parlament Europeu (Bloc de diputats on figuren els del Partit Popular espanyol i els de CIU).

    No badem; que resti clar: Constantment, els sindicats europeus, i els pagesos i tot de plataformes d'esquerra es manifesten contra el Tractat Transatlàntic (TTIP,  que és secret)  que promouen la dreta i les Corporacions neoliberals.

   Que resti clar: Són N'Obama i el Partit Demòcrata dels EUA i les multinacionals ianquis globalistes els promotors del TTIP.

     S'ha de saber: En Felipe González és una mena d'ambaixador de les Corporacions espanyoles.

    S'ha de saber: el PSOE fa costat a la dreta europea contra la política antiglobalista d'En Trump.

   S'ha de denunciar:  Moltes formacions d'esquerra s'esqueixen les vestidures per causa de les mesures policials del resident de la Casa Blanca,  però aquestes formacions callen com a morts sobre el fet que N'Obama ha sigut el creador de l'Estat Islàmic (IS o ISIS).  En el cas de negar el fet,   aquests esqueixadors de vestidures haurien d'explicar d'on ha sortit la muntanya d'armes  ultramodernes ianquis  a disposició dels combatents d'ISIS.  

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb