El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religiˇ sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

En Trump, els obrers i les faccions oligÓrquiques (1). Reediciˇ.

quetgles | 26 Desembre, 2016 16:57

     

   En Trump,  els obrers i les faccions oligàrquiques (1). Reedició.

 

 

    Els experts (els experts ''oficials'' dels grans mitjans de comunicació) deien que En Trump no tenia ni la més remota possibilitat de d'accedir a la presidència. I les enquestes de les agències assignaven una clara avantatge per a Na Hillary Clinton. Així mateix, els grans mitjans duien a terme una escandalosa campanya en contra d'En Trump; deien que era inepte per a la presidència.

 

    Anant per feina: Sense excepció, els informes dels experts ''oficials'' dels grans mitjans no fan sinó reforçar la línia ideològica del mitjà corresponent. 

   Per entendre la cosa:  En el cas que  un expert contradigués la línia ideològica del mitjà,  d'immediat deixaria de ser col·laborador i es quedaria sense  els honoraris. A considerar:  Els principals ingressos econòmics – i el nivell de prestigi -  d'aquests experts provenen de les seves col·laboracions als grans mitjans.

    O sigui, els informes d'aquests experts anaven com a anell al dit per als objectius polítics dels directors dels mitjans.

 

    Sense excepció,  els grans mitjans són al servei de les Corporacions capitalistes,  bé sigui perquè en són propietàries,  bé sigui pel pacte signat amb el propietari (propietari que també és un magnat capitalista). O sigui que els directors i els consells de redacció dels mitjans saben quina és  la seva funció i saben el que espera d'ells l'amo (la Corporació).

 

      Els mitjans dels Estats Units centraven la seva campanya contra En Trump còmodament instal·lats en una posició de defensa dels drets humans, i de condemna del racisme,  del masclisme i de la intolerància (que segons deien impregnaven el discurs del candidat presidencial).

      Massa còmodes treballaven aquests experts:  Feien rebombori d'uns comentaris suposadament masclistes d'En Trump,  sense  voler considerar allò que tothom veu,  què és  cent vegades pitjor un abús masclista (com fou el cas de la ''inapropiada relació sexual''  del d'En Bill Clinton amb Na Monica Lewinsky (Na Monica feia fel·lacions a En Bill) quan aquesta era becària no remunerada a la Casa Blanca el 95-96.  Els experts ''comodons'' mai explicaven de quina manera es  va enfrontar al cas (sembla que hi ha més casos de les aventures d'En Bill) la ''feminista'' Hillary. Sembla que no se li va acudir fer una instància de sol·licitud de divorci.

     Valga'm déu amb el feminisme que els experts atribuïen a la candidata presidencial. Aquests experts ''progressistes'' no tenien res a comentar del fet que els Clinton (i,  per tant,  Na Hillary) havien aconseguit per a la seva fundació (La Fundació Clinton) donacions milionàries de la monarquia saudita,  monarquia feudal que,  com tothom sap,  és la més antifeminista del món,  fins  a extrems demencials.

 

  

   

Recordant que el naixement d'un suposat home-dÚu Ús una hist˛ria impossible.

quetgles | 25 Desembre, 2016 12:49

      Recordant que el naixement d'un suposat home-déu és una història impossible.

     Els 40.000 teòlegs cristians,  amb els seus ullots,  ho veuen que el relat d'En Lluc és inversemblant; però el cas és que la feina d'aquests teòlegs no és la recerca de la veritat,  sinó intentar  fer creïbles els relats bíblics més absurds.

   En aquest any 2016,  podeu veure,  una vegada més,  la meva crítica al relat d'En Lluc. Vegeu el post  El naixement de Jesús. Una història inversemblant.

En Trump, els obrers i les faccions oligÓrquiques (1).

quetgles | 19 Desembre, 2016 20:31

 

   En Trump,  els obrers i les faccions oligàrquiques (1).

 

 

    Els experts (els experts ''oficials'' dels grans mitjans de comunicació) deien que En Trump no tenia ni la més remota possibilitat de d'accedir a la presidència. I les enquestes de les agències assignaven una clara avantatge per a Na Hillary Clinton. Així mateix, els grans mitjans duien a terme una escandalosa campanya en contra d'En Trump; deien que era inepte per a la presidència.

 

    Anant per feina: Sense excepció, els informes dels experts ''oficials'' dels grans mitjans no fan sinó reforçar la línia ideològica del mitjà corresponent.  

   Per entendre la cosa:  En el cas que  un expert contradigués la línia ideològica del mitjà,  d'immediat deixaria de ser col·laborador i es quedaria sense  els honoraris. A considerar:  Els principals ingressos econòmics – i el nivell de prestigi -  d'aquests experts provenen de les seves col·laboracions als grans mitjans.

    O sigui, els informes d'aquests experts anaven com a anell al dit per als objectius polítics dels directors dels mitjans.

 

    Sense excepció,  els grans mitjans són al servei de les Corporacions capitalistes,  bé sigui perquè en són propietàries,  bé sigui pel pacte signat amb el propietari (propietari que també és un magnat capitalista). O sigui que els directors i els consells de redacció dels mitjans saben quina és  la seva funció i saben el que espera d'ells l'amo (la Corporació).

 

      Els mitjans dels Estats Units centraven la seva campanya contra En Trump còmodament instal·lats en una posició de defensa dels drets humans, i de condemna del racisme,  del masclisme i de la intolerància (que segons deien impregnaven el discurs del candidat presidencial).

      Massa còmodes treballaven aquests experts:  Feien rebombori d'uns comentaris suposadament masclistes d'En Trump,  sense  voler considerar allò que tothom veu,  què és  cent vegades pitjor un abús masclista (com fou el cas de la ''inapropiada relació sexual''  del d'En Bill Clinton amb Na Monica Lewinsky (Na Monica feia fel·lacions a En Bill) quan aquesta era becària no remunerada a la Casa Blanca el 95-96.  Els experts ''comodons'' mai explicaven de quina manera es  va enfrontar al cas (sembla que hi ha més casos de les aventures d'En Bill) la ''feminista'' Hillary. Sembla que no se li va acudir fer una instància de sol·licitud de divorci.

     Valga'm déu amb el feminisme que els experts atribuïen a la candidata presidencial. Aquests experts ''progressistes'' no tenien res a comentar del fet que els Clinton (i,  per tant,  Na Hillary) havien aconseguit per a la seva fundació (La Fundació Clinton) donacions milionàries de la monarquia saudita,  monarquia feudal que,  com tothom sap,  és la més antifeminista del món,  fins  a extrems demencials.

 

  

   

Tanmateix l'onada de la veritat els ofegarÓ (Reediciˇ).

quetgles | 14 Desembre, 2016 19:21


 

    Tanmateix l'onada de la veritat els ofegarà (Reedició).

        L'onada de  la veritat – un autèntic tsunami –  ofegarà les Corporacions neoliberals i els governs d'Europa i Amèrica que són al servei de les Corporacions.

   Les Corporacions i els Governs neoliberals suposaven que tenien el control de l'opinió pública. No de bades  havien aconseguit des de feia dècades el domini dels grans mitjans de comunicació. Juntament amb això,  havien fet un colossal desplegament d'ONGs que no eren altra cosa que agències de manipulació ideològica quan no agències de subversió política.

    Però,  als darrers temps, ells han vist que les seves llances es convertien en canyes.  La gent desconfiava de cada vegada més dels grans mitjans,  fins al punt que els petits mitjans alternatius creixien com a bolets. En paral·lel, la gent d'Amèrica i de Europa feia un creixent recurs a la informació que oferien els mitjans dels països que s'oposen al unilateralisme ianqui,  i,  en especial,  els  de Rússia (Sputnik,  RT) i de l'Iran (PressTV).

      Tots aquests temes – i molt més – trobareu al post que he penjat aquí.  Comprovareu la formidable capacitat de la periodista anglesa Na Vanessa Beeley per a informar dels mecanismes de corrupció que manegen els establiments ianquis i europeus,  i del  pànic actual que afecta els establiments.  És l'accés a la veritat per part de les amples masses allò que provoca  aquest pànic.

     Vegeu el post 'Al-Qaeda Civil Defense Group White Helmets Rightfully Shut Out of Nobel Prize'.

   ps: En data d'avui,  14/12/16,   Sputnik ha publicat un altre extens post que enllaça i completa l'anterior post de Na Beeley. Vegeu-lo.

"Aleppo Atrocities": The Mainstream Media's Latest Psy-Op

 

Tanmateix l'onada de la veritat els ofegarÓ.

quetgles | 12 Desembre, 2016 19:48


   

    Tanmateix l'onada de la veritat els ofegarà.

 

 

        L'onada de  la veritat – un autèntic tsunami –  ofegarà les Corporacions neoliberals i els governs d'Europa i Amèrica que són al servei de les Corporacions.

 

   Les Corporacions i els Governs neoliberals suposaven que tenien el control de l'opinió pública. No de bades  havien aconseguit des de feia dècades el domini dels grans mitjans de comunicació. Juntament amb això,  havien fet un colossal desplegament d'ONGs que no eren altra cosa que agències de manipulació ideològica quan no agències de subversió política.

    Però,  als darrers temps, ells han vist que les seves llances es convertien en canyes.  La gent desconfiava de cada vegada més dels grans mitjans,  fins al punt que els petits mitjans alternatius creixien com a bolets. En paral·lel, la gent d'Amèrica i de Europa feia un creixent recurs a la informació que oferien els mitjans dels països que s'oposen al unilateralisme ianqui,  i,  en especial,  els  de Rússia (Sputnik,  RT) i de l'Iran (PressTV).

      Tots aquests temes – i molt més – trobareu al post que he penjat aquí.  Comprovareu la formidable capacitat de la periodista anglesa Na Vanessa Beeley per a informar dels mecanismes de corrupció que manegen els establiments ianquis i europeus,  i del  pànic actual que afecta els establiments.  És l'accés a la veritat per part de les amples masses allò que provoca  aquest pànic.

     Vegeu el post 'Al-Qaeda Civil Defense Group White Helmets Rightfully Shut Out of Nobel Prize'.

La Immaculada Concepciˇ? El poder continua en mans dels franquistes.

quetgles | 07 Desembre, 2016 16:14

    

   

   La Immaculada Concepció? El poder continua en mans dels franquistes.

    (Un cop més he de reeditar aquest article. És una manera de protestar per l'opressió franquista que patim).

     L'article 16 de la Constitució espanyola, referint-se a les confessions religioses, afirma que cap confessió tindrà caràcter estatal, amb la qual cosa es dóna per suposat que l'Estat espanyol és aconfessional.   Els polítics catòlics espanyols no s'estan de mostrar-se ufanosos de la laicitat de l'Estat. N'Ana Botella i En Ruiz Gallardón se'n vanaven. 

    Però la realitat és que l'Administració de l'Estat no perd ocasió de fer palesa la seva adscripció a la confessió catòlica apostòlica romana.

    La realitat és que la Jerarquia catòlica espanyola (i també els bisbes de les regions catalanes de l'Estat espanyol) i el Govern espanyol ens imposen als no catòlics la celebració oficial de les festes religioses del calendari catòlic. És una imposició bàrbara, ofensiva, que no treu cap enlloc. És una manera velada de fer saber que el franquisme continua mantenint el control del Poder.

     La celebració de la Immaculada Concepció (de la Puríssima, es diu) és per als republicans particularment escandalosa.

    La cosa ve de lluny. Allà al poble, a Llucmajor, quan jo era al·lot, encara es mantenia molt viva la salutació catòlica al entrar a una casa. El qui entrava havia de dir Ave Maria Puríssima; i el de la casa havia de respondre  Concebuda sens pecat.  Bé, la fórmula de salutació quotidiana s'havia escurçat;  es deia Puríssima, i la resposta era Concebuda. La meva presumpció  és que aquesta fórmula de salutació fou imposada pel terror pànic segles enrere (Es pot veure l'amenaça als descreguts a la butlla de Pius IX, la qual fa:  Per tant, si algú s'atrevís - Déu no ho vulgui! - a pensar d'una altra manera que com s'ha definit per nosaltres, li va fer saber i entendre que ell està condemnat pel seu propi judici; que ha patit un naufragi en la fe; que s'ha separat de la unitat de l'Església; i que, a més, per la seva pròpia acció incorre en les penes establertes per la llei si ho va expressar en paraules o per escrit o per qualsevol altre mitjà  els errors que ell pensa en el seu cor.)(Es d'esperar que actualment  l'amenaça ja no sigui tan efectiva).

    Vegem de què va la cosa. La Immaculada concepció de la verge Maria vol dir que la dona jueva del segle I, anomenada Maria (i declarada mare de Déu pels cristians), va néixer sense pecat original.  O sigui, des del primer instant de la seva concepció, Na Maria fou lliure de pecat. Segons el dogma cristià, els humans neixen portant el pecat original, pecat imposat pel Déu jueu, En Jahvé,  per castigar la desobediència de N'Adam i de N'Eva al menjar la fruita prohibida. Segons els teòlegs catòlics, Na Maria, dita mare de Déu, fou concebuda sens pecat en atenció a que havia de ser mare d'un denominat Jesús de Natzaret, suposat fill de Déu (S'ha de saber: No hi ha cap registre històric que faci referència a  aquests personatges). Per altra banda, estranyament, el Nou Testament no destaca cap fet extraordinari de la dita Maria, excepció feta del part del nen Jesús, si de cas.

 

The European left, the papers lost.

quetgles | 06 Desembre, 2016 17:56


 

The European left, the papers lost.

 

    

 

      

 

  European social democratic formations when governing, pretend to be good servants of capitalist corporations.

 

Thus, Tony Blair, at the service of the British Empire, scandalously, was promoting the invasion of Iraq. Thus, the government of François Hollande as shown effort server French Empire (French intellectuals have never claimed that empire).

 

      Spokesmen for these groups at any time, make declarations in support of the increase in European aid to African countries (How beautiful!); as if they were corporations that benefit from European dependence of African countries.

 

    To understand something: Ivory Coast is the largest producer of cocoa (38% of the world total), but it is precisely Belgium and Ivory Coast, which manufactures chocolates.

 

   Neoliberal economists (the voice of his owner) would have us believe that there are some who are working and others who are unemployed (the Belgians would be working and the unemployed costaivorians). Economists neoliberals and social democrats in the service of corporations as if they ignored what was to be the special ability to become the kings of Belgian chocolate. Fan or not they knew the King of Belgium, Leopold II in, had the ability to be seized of the Congo as private property; amassed one of the largest fortunes in the world (Apparently it was very good entrepreneur).

 

    

 

     To understand something: The European corporations have not yet removed the imperial boot. The French empire (and the French army) remains indeed in most of its former African colonies. The Belgian chocolatiers can continue his skill at the moment.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb