El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religiˇ sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

La Vanguardia i En Trump.

quetgles | 28 Setembre, 2016 16:08


                                                            La Vanguardia i En Trump.

 

        ''La Vanguardia i En Trump'' és un nou títol del mateix article (que ve tot seguit) per tal que estigui més a l'abast dels navegants catalans.  

 

      La Vanguardia és ''clintonfila'',  però Gateway pundit,  ''trumpfil''.

 

     Vegeu les diferències abismals entre els informes de la premsa ''occidental'' i els de la premsa ''oriental''.

   He pensat que seria bo difondre les enquestes segons les quals Na Hillary Clinton patirà una derrota d'escàndol.

   Vegeu el post     POST DEBATE POLL SHOCKER=> Hillary Takes 4th Place.

    També és un bon indicatiu el post que publica les preferències de les poblacions del món en relació als candidats a la presidència dels EUA. Podeu baixar WOW! Trump Leads Global Poll with 77% of Vote -.

 

 

 

 

 

 

 

La Vanguardia Ús ''clintonfila'', per˛ Gateway pundit, ''trumpfil''.

quetgles | 27 Setembre, 2016 11:55


   

 

 

      La Vanguardia és ''clintonfila'',  però Gateway pundit,  ''trumpfil''.

 

     Vegeu les diferències abismals entre els informes de la premsa ''occidental'' i els de la premsa ''oriental''.

   He pensat que seria bo difondre les enquestes segons les quals Na Hillary Clinton patirà una derrota d'escàndol.

   Vegeu el post     POST DEBATE POLL SHOCKER=> Hillary Takes 4th Place.

    També és un bon indicatiu el post que publica les preferències de les poblacions del món en relació als candidats a la presidència dels EUA. Podeu baixar WOW! Trump Leads Global Poll with 77% of Vote -.

 

 

 

 

 

  

Males notÝcies per al tÓndem Obama-Clinton, 19/09/16.

quetgles | 20 Setembre, 2016 08:18

      
                                                     Males notícies per al tàndem Obama-Clinton, 19/09/16. 

 

       Males notícies per a N'Obama i Na Clinton,  notícies que fan palès el fracàs de la seva estratègia política; però també males notícies per a les Corporacions capitalistes,  per a Wall Street,  i per l'entramat sionista neoconservador ianqui.

    Notícies que,  pel contrari,  són bones pels que s'oposen a un món global sotmès a l'Imperi i a les Corporacions.

     Que resti clar:  Com a punt essencial del seu programa polític,  En Donald Trump proposa l'abandó de la política de globalització,  política mantinguda fins ara pels governs de Washington. El triomf d'En Trump seria l'anunci de la fi de l'Imperi i de la política imperial,  seria l'anunci de la fi de l'intervencionisme i del militarisme.

    Per descomptat, no és el cas que En Donald Trump sigui un fervorós pacifista,  però ell creu i diu que és  de sentit comú reduir l'astronòmic pressupost de defensa per tal d'alliberar-se del colossal deute que ofega el país. És precisament aquesta proposta del candidat republicà la que enardeix les amples masses (Ei! És sabut:  El pressupost de guerra dels Estats Units és major que la suma dels pressupostos de guerra dels deu països amb més despesa militar. I el de la Xina, enorme i el segon del món,  és una tercera part del dels ianquis).

 

     En veure que el candidat republicà remuntava,  N'Obama va decidir intervenir d'immediat a la campanya electoral en suport de Na Hillary Clinton,  i no esperar a l'octubre com havia fet públic.

     Però,  tot i que el president ianqui hi posa cos i cordes,  no aconsegueix aturar la davallada de Na Clinton ni frenar la pujada d'En Trump.

 

      Prova d'això,  podeu veure els resultats dels últims sondejos electorals. Fixeu-vos que la publicació,  Gateway pundit,  es fa al EUA,  però la seva línia editorial és en discordança amb els ''mitjans occidentals''. Vegeu els dos posts:  

HUUGE! Trump Now Winning in IA, NM, FL, CO, NV - 5 States Obama Won Twice

TRUMP Builds Lead Over Hillary to 7 Points in USC Dornsife-LA Times National Poll.

 

Els sionistes i els neo-conservadors, 2016.

quetgles | 12 Setembre, 2016 06:37

                      Una vegada més,  al descobert la política criminal dels sionistes i dels neo-conservadors ianquis.

 

 

        Són els propis investigadors ianquis els qui denuncien la política criminal del govern dels Estats Units  (política criminal,  en especial a partir de 1990 amb la desaparició de l'URSS).

    S'ha de saber:  els mitjans ''orientals'' (''orientals'',  aquells que no estan al servei de la política imperial de Washington),  en especial els russos,  són els principals difusors de les publicacions dels crítics ianquis.

      Gràcies a aquests mitjans,  les denúncies dels analistes nord-americans  són a l'abast de  les amples masses ianquis.

   A hores d'ara,  hem de suposar que la penetració  a ''Occident'' dels ''mitjans orientals'' ha de ser insuportable per a la plana major de l'Imperi.

    Cada setmana, els ''mitjans orientals'' publiquen centenars d'escrits dels analistes ianquis  que destapen la criminalitat de l'Imperi,  i fan palesa la degenerescència intel·lectual del periodisme ''occidental'' (Per cert,  què se'n ha fet dels 40.000 filòsofs ''occidentals''?).

 

    Com a indicador de l'alt nivell de les denúncies dels investigadors crítics,  podeu veure l'article del Dr. Thomas M. Lister publicat al diari Pravda on line, 07.09.16,  Why the US Government Aims to Force President Putin from Power - PravdaReport.

 

   Respecte a la penetració dels ''mitjans orientals'',  vegeu el post BBC to Westminster: 'RT is gaining ground! Show us the money!'.

L'autŔntica mÓ d'obra barata xinesa.

quetgles | 04 Setembre, 2016 19:40


                                               L'autèntica mà d'obra barata xinesa.

 

     Els 40.000 experts ''occidentals''  predicaren als quatre vents que l'extraordinari desplegament de la Xina (el més gran i el més accelerat de la història de la humanitat) no tenia cap mèrit,  que el desplegament era debut a l'existència d'una mà d'obra molt barata i molt abundant (S'ha de saber: En Santiago Niño Becerra,  catedràtic d'economia de la Universitat Ramon Llull de Barcelona,  era un dels grans predicadors).

        Pel que es veu aquests ''savis'' no en sabien res del fet que la Xina era,  de molt,  la major ''productora''  de graduats en enginyeria i en ciències tecnològiques,  així com en economia (Podeu veure la web  La Xina a punt. Farà amollar el mac als Estats Units.).

 

      Es sabut que la Xina és ara la primera economia mundial,  superant als Estats Units. Però el que s'ha de saber és que està guanyant la cursa científica i tecnològica. No pot ésser d'altra manera:  Si la Xina disposa de deu vegades més d'enginyers i de científics en tecnologia que els EUA,  llavors allò propi és que guanyi la cursa.

    

     Els dos vídeos que he penjat mostren quina és l'autèntica mà d'obra xinesa.

Chinese factory workers being replaced by robots - 2015 - YouTube.

    Això era al 2015,  però podeu veure el vídeo que mostra la total automatització d'una fàbrica de cotxes al 2016. Premeu Car Factory - Kia Sportage factory production line - YouTube.

 

    Per cert,  l'agència CCTV news fa saber que el sou mensual d'un obrer industrial xinès puja dels 150 dòlars del 2009,  als 700 dòlars del 2016. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb