El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religiˇ sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

La UE, sense cap ni centener.

quetgles | 28 Marš, 2016 18:25

 
             La UE, sense cap ni centener.


  

       Brussel·les i els governs de la UE clamen al cel pels atemptats que acaben de patir a París i a Brussel·les. S'exclamen que prendran enèrgiques mesures per blindar-se contra el terrorisme gihadista.


   Per descomptat, els grans mitjans “occidentals” continuen sense plantejar les contradiccions de la política d’exterior de la UE. O sigui, la UE continua sense cap ni centener.

   Són els mitjans “no occidentals” els qui recullen les veus que descriuen les crontradiccions de la política de la UE.


   Particularment aclaridor és l’article d’En Finian Cunningham sobre la situació europea actual.

   He pensat que seria bo contribuir a difondre l’escrit d’aquest columnista entre els navegants catalans.  Vegeu el post egocentric terror pena d'Europa. 
 
   

╔s una prova de processador de textos.

quetgles | 24 Marš, 2016 17:28


 
       La segona prova
 
 
      Perdoneu, estic fent una prova amb el processador de Google.

   Ara provem d’inserir una pàgina web.  Per exemple, Sòcrates, el reaccionari


     

 

Comentaris impertinents (1)

quetgles | 20 Marš, 2016 07:50

 

                  

                   Comentaris impertinents (1)

 

     Uns comentaris impertinents per als que estan al servei de la premsa sotmesa a l’Imperi, s’ha d’entendre.

 

    La CIA i les altres setze agències  d’intel·ligència dels EUA (d’intel·ligència per a la guerra secreta) tenen capacitat d’amenaça i d’intervenció a tots el països del món.

   Washington mira de destruir aquells règims considerats no addictes a la seva estratègia geopolítica.   Com a exemple, vegeu que, en aquests moments, l’amenaça plana sobre Veneçuela i el Brasil.

   (En Donald Trump acaba  de dir que N’Obama i Na Clinton foren els creadors de Daesh, l’Estat Islàmic).

    L’OTAN és un instrument de domini de l’Imperi. Els països  de l’OTAN es veuen contrets a contribuir militarment i econòmica a les contínues aventures guerreres de l’Imperi.

     La UE no té sobirania real, no disposa de projecte global propi. Els governs dels països de la UE són titelles de l’imperi ianqui.

   En comptes de recuperar la sobirania nacional, Na Marine Le Pen, el FN, proposa la sortida de l’OTAN i de la UE, proposta que els mitjans “occidentals’’ miren d’ocultar.

    Els mitjans de les Corporacions capitalistes europees actuen des de una suposada superioritat democràtica; però no en diuen res de la subordinació de la UE a la política imperialista de Washington; i fan com si no sabessin que Anglaterra i França es comporten com a potències imperials que són, potències que mantenen vius els seus mecanismes de domini a gran part de les seves ex-colònies.

   Aquests mitjans no es cansen de  exalçar la bonesa de la llibertat de premsa,   però no diuen que aquesta llibertat  és exclusiva de les Corporacions o dels magnats. Per altra banda, els mitjans de les administracions públiques són la veu del “seu amo”, dels governs de torn, els quals, en cap cas, s’enfronten a la generalitzada manipulació informativa dels mitjans capitalistes.

      En contra d’aquesta pràctica corrupta, els mitjans “no occidentals’’ recullen les veus de centenars (per no dir milers) d’intel·lectuals dels EUA i de l’UE que denuncien les pràctiques criminals de l’Imperi (Així, per exemple, els columnistes habituals del mitjà rus, Sputnik, són occidentals: Pepe Escobar, Andrew Korybko, Finian Cunningham i Paul  Craig Roberts).

 Benauradament, a l’hora actual, les amples masses els tenen a l’abast, on-line, als mitjans “orientals”.

 

L'estructura franquista s'estÓ esfondrant, sembla.

quetgles | 15 Marš, 2016 20:49

   L’estructura franquista s’està  esfondrant, sembla.

 

      L’enorme maquinària de Poder franquista que es manté fins el dia d’avui sembla que s’està ensorrant.

   Aquests dies, la premsa mostra la davallada brutal del prestigi de la monarquia franquista.

    Amb aquest escrit me limito a difondre un article d’En Javier Gallego publicat a eldiario.es, 15.03.2016. Em sembla que l’article és un clar indicador de la situació de naufragi que viu el sistema franquista.

    Vegeu el blog  Los compi yoguis y la compi prensa.

Esclat de veus que denuncien la criminalitat de l'Imperi.

quetgles | 06 Marš, 2016 09:02

  Esclat de veus que denuncien la criminalitat de l’Imperi.

        El clima d’excitació de la campanya electoral ianqui ha arribat a uns nivell mai vist de confrontació,  la qual cosa fa que surtin a llum les xacres del sistema.

      Aquest clima ha propiciat l’allau de veus que descriuen els crims de l’Imperi (Veus que serien 40.000, per posar una xifra).

    Una d’aquestes veus és la d’En Daniel Patrick Welch, escriptor ianqui.

   He pensat que seria bo reproduir les acusacions d’En Welch  a Hillary Clinton, publicades a Presstv. La meva intenció és contribuir a contrarestar el proianquisme omnipresent als mitjans de Catalunya  i als de la Unió Europea.

  Heus ací la transcripció:

Clinton hauria d'estar a l'Haia, no l'Oficina Oval: Analista

Inici del formulari

Daniel Patrick Welch va dir dissabte, Hillary Clinton, "té la sang a les seves mans que aquests republicans, que són, en la seva major part, racistes i feixistes absolutes proto, no pot ni tan sols somiar."
L'exsecretari d'Estat nord-americana, Hillary Clinton té tanta sang a les mans que ella ha d'estar a l'Haia, no l'Oficina Oval, un escriptor i analista polític diu.
Divendres, Clinton va condemnar crítics republicans de les seves pràctiques de correu electrònic, i va arribar a descriure a si mateixa com la "més transparent" funcionari públic dels temps moderns.
"Vaig dir," ells fan tots els públics, ' ", va dir dels seus missatges de correu electrònic des del seu temps com a secretària d'Estat el divendres. " He estat el funcionari públic més transparent en els temps moderns en la mesura que jo sàpiga. "
Daniel Patrick Welch va dir, "Aquesta cosa que Hillary Clinton surt amb ara és només una joia de la patologia i de pla mentint que" ella és el polític més transparent en els temps moderns. '
"El que els Clinton han fet és elevar l'art de la mentida patològica a nivells estratosfèrics llarg de la seva carrera, i ella està acusat d'aquest delicte en el tema del seu servidor privat, amb algú a punt de rebre la immunitat que podria tenir alguna cosa a veure amb ella carrera presidencial, però les mentides més grans estan en el que diu i el que fa ", va dir a Press TV el dissabte. "En aquest moment s'està fent una campanya, una campanya suposadament liberal - tot i que no és tot el que va ser, perquè ella està tractant de defensar-se d'un candidat populista real de senador Sanders - res del que diu és la veritat", ha afegit l'analista.
"Ella ha estat completament fals, perquè una vegada que es posa a l'oficina que va a fer què és exactament el que ella defensava en els anys noranta amb aquests acords comercials, que han delmat la infraestructura d'Amèrica, llocs de treball als Estats Units, el que va fer al Senat en el fet que mai es troben una la guerra no li agradava, el que va fer com a secretari d'estat, que és per processar i empènyer amb força per la destrucció de Líbia i l'assassinat en massa de desenes de milers de persones ", va afirmar.
Welch va dir Clinton "té la sang a les seves mans que aquests republicans, que són, en la seva major part, racistes i feixistes absolutes proto, no pot ni tan sols somiar."
"Tothom està parlant del terrible que seria si Trump guanya o si el candidat republicà va guanyar, el que els republicans estan fent està amenaçant amb fer el que els demòcrates en realitat han estat fent durant els últims vuit anys - aquesta campanya assassinat en massa, aquest canvi de règim campanya, els projectes d'esquadrons de la mort, tots ocultat al dodge enginyosa de la intervenció humanitària, que Hillary Clinton mateixa era més important en la projecció amb els altres dos - el que un analista i que un cop vaig trucar 'les tres bruixes d'Eastwick', ella, Samantha poder, i Samantha Rice - aquest trio mal que posa un vernís moral sobre alguna cosa que és completament igual arrogància imperial, i la intervenció hubristic, només l'assassinat, matant en nom de la democràcia, i prenent el crèdit per a ell per a ser útils, igual que antic com l'Imperi britànic, tan antiga com saben que ocupa l'Índia per salvar les dones de Sati. Clinton, que és candidat a president dels Estats Units, ha estat objecte de crítiques dels seus rivals republicans, ja que va sorgir l'any 2015 de març que ella utilitza un compte de correu electrònic personal en un servidor privat sense garantia per a assumptes oficials. Clinton, que és Candidats un president dels Estats Units, ha Estat Objecte de les crítiques dels Seus rivals republicans, ha Que Va sorgir l'any 2015 de març Que ella utilitza 1 compte Quant de correu electrònic personal En un sentit Servidor privat garantia per un Assumptes oficials .
L'exprimera dama ha negat el maneig de la informació classificada en el seu servidor privat. No obstant això, els investigadors federals, mirant cap a l'últim lot de missatges de correu electrònic de Clinton donades a conèixer pel Departament d'Estat, han determinat que almenys alguns dels missatges de correu electrònic contenen informació classificada.
La decisió de Clinton d'utilitzar un servidor privat posar potencialment milers de pàgines de missatges de correu electrònic del Departament d'Estat en situació de risc, sinó que també es va protegir de la correspondència del Congrés i Llibertat de sol·licituds de la Llei d'Informació.
Segons els informes, l'Oficina Federal d'Investigacions (FBI) ha ampliat la seva investigació de l'ús de Clinton d'un servidor de correu electrònic privat com a secretària d'Estat. La investigació en curs està ara segons els informes, es va centrar a determinar si la possible "intersecció" dels assumptes de la Fundació Clinton i de negocis del Departament d'Estat podria haver violat les lleis de corrupció pública.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb