El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

La Xina avantatja els Estats Units en la competició comercial del Pacífic.

quetgles | 16 Agost, 2015 07:18

    La Xina avantatja els Estats Units en la competició comercial del Pacífic.

    Són els propis experts estatunidencs els qui informen de les contradiccions fatals de l'Imperi. En aquest cas, la informació prové de l'Oficina Governamental, agència independent que treballa per al Congrés dels Estats Units.

    Els mitjans de les Corporacions capitalistes, en tot temps, procuren donar notícies negatives sobre la Xina. Però les seves mentides no aturen el procés històric mundial (procés, en el que la Xina  és el principal protagonista). Ho podeu comprovar baixant el post La Xina derrota els EUA en comerç.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb