El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

La premsa ''no occidental'' destapa el joc brut, ''l'occidental'' l'amaga.

quetgles | 10 Agost, 2015 19:16

    La premsa ''no occidental'' destapa el joc brut,  ''l'occidental'' l'amaga.

        Els mitjans al servei de Washington (els mitjans de les corporacions occidentals, diguem) tenen la guerra perduda, s’ha de suposar. L’omnipresent activitat de la Xarxa deixa ridículs els intents mistificadors d’aquests mitjans. 

   La premsa ''no occidental'' (la russa, per exemple) és a l'abast dels internautes de tot el món. Aquesta premsa recull a mans plenes les informacions dels experts ''occidentals'' sobre les males pràctiques del govern dels Estats Units i dels seus vassalls.

    Per descomptat, Washington és incapaç de frenar l'onada d'informacions que destapen les seves males pràctiques. Tots els intens d'intensificar les seves campanyes de propaganda no fan sinó posar de relleu la seva impotència.

     Com a prova i com a mostra notable del que estic dient podeu veure l'escrit d'En William Engdahl. N'Engdahl explicita les pràctiques terroristes del Govern d'Obama amb l'objectiu d'enfonsar el règim de Vladímir Putin. Vegeu el post   Aràbia vol enterrar les petrolieres d'esquist.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb