El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Capitalistes que pregonen la fi del capitalisme!

quetgles | 22 Juliol, 2015 07:49

              Capitalistes que pregonen la fi del capitalisme!

 

 

      Darrerament, la Xarxa va plena de webs que recullen declaracions catastrofistes de distingits economistes que altre temps havien estat al servei de l'administració ianqui, com el cas d'En Paul Craig Roberts, antic funcionari del Tresor, les tremendes declaracions del qual podeu veure aquí. 

 

    Els mitjans ''occidentals'' fugen com de la pesta d'aquests tipus de declaracions,  però, malgrat el seu poder, aquests mitjans no poden aturar l'onada de publicacions digitals que sí recullen les declaracions que anuncien la fi del sistema capitalista.

 

    Per descomptat, els grans mitjans catalans (i els espanyols) són corporatius, de les Corporacions capitalistes d'un Estat que és un vassall  de l'Imperi (vassall de segona categoria).

 

    Les declaracions d'En Craig Roberts són clares, precises i rotundes. Vegeu el post Lliçó de Grècia per a Rússia.

 

     Hi ha una onada de publicacions digitals catastrofistes, jo deia. He d'afegir que aquestes publicacions de cada vegada disposen d'uns recursos informatius més potents.

 

   L'aparició d'aquestes grans publicacions digitals és un indicador objectiu, material, que fa de nunci de la fi del capitalisme.

 

     Com a paradigma, vegeu la web  KWN.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb