El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Grècia. N'Artur Mas també fa campanya contra el ''no'.

quetgles | 07 Juliol, 2015 20:06

        N'Artur Mas  també fa campanya contra el ''no''.

      El president del govern espanyol, En Mariano Rajoy ha pres part de forma molt activa a la campanya en relació al referèndum convocat pel govern grec. Per a Rajoy el fracàs de Syriza havia de ser el nunci de la derrota electoral que  patiria Podemos a la contesa de novembre.

     D'una manera més discreta, el President de la Generalitat, N'Artur Mas ha fet públic el seu rebuig al govern grec i al ''no''.

     En Mas digué:  "Determinadas experiencias de gobiernos muy populistas pueden llevar a lo que estamos viendo en Grecia: a una bancarrota y a unas dificultades muy importantes para la gente normal y modesta del país".

   Podeu veure la web Artur Mas: "Deseamos que Grecia se quede dentro de la UE y el euro"

    Vaja! Amb En Mas i En Rajoy:  Volen negar que el col·lapse de l'economia grega  és el resultat de l'aplicació dels plans d'austeritat imposats per la dreta europea.  

       Convé saber que la Unió Europea està controlada per la dreta neoliberal; que els diputats convergents voten ''popular'' al Parlament Europeu; que el CDC és un instrument al servei dels interessos de les Corporacions catalanes.

      Com a conclusió:  És absurda la pretensió d'En Mas de fer comuns els interessos de les classes treballadores amb els de les classes capitalistes. El projecte independentista del tàndem Mas-Jonqueres és estrambòtic.  Ja me tens els desdonats i els banquers, tots ells patriotes catalans, fent una encantadora pinya sobiranista.

    Per cert, podeu constatar que En Jonqueres calla com un mort en relació a la crisi grega.

  

   

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb