El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religiˇ sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

La desfeta d'Europa / Iannis Varoufakis.

quetgles | 31 Juliol, 2015 19:16

    

    La desfeta d’Europa/ Iannis Varoufakis

       A l’atenció dels navegants catalans: Vegeu les declaracions d’En Iannis Varoufakis sobre la desfeta d’Europa. Baixeu el post Google Traductor.

 

10 pa´sos que desapereixeran aviat.

quetgles | 29 Juliol, 2015 18:17

  

  

        

 

   He pensat que aquesta web sobre països que han de desaparèixer havia de ser la rialla dels internautes catalans.

  Vegeu la web 10 Países que desaparecerán en los próximos años - YouTube

Capitalists who announced the end of the capitalism!

quetgles | 24 Juliol, 2015 09:40

 

              Capitalists who announced the end of the capitalism!


      Recently, the network was full of websites that collect alarmist statements of distinguished economists who had formerly been in the service of the Yankee administration, as the case of Paul Craig Roberts, former Treasury official, the tremendous statements which you can see here.

    Means '' Western '' flee like the plague these types of statements, but despite its power, the media can not stop the wave of digital publications that do include statements announcing the end of the capitalist system.

    Of course, the great Catalan media (and Spanish) are corporate capitalists Corporations of a State which is a vassal of the Empire (vassal second category).

    In Craig Roberts statements are clear, precise and categorical. See the post 
Lliçó de Grècia per a Rússia.

(Greece lesson for Russia).

     There is a wave of digital publications catastrophic, I said. I should add that these publications have increasingly powerful information resources.
  
   The emergence of these major digital publishing is an objective indicator material, which makes nuncio of the end of capitalism.

     As a paradigm, see
KWN website.

Capitalistes que pregonen la fi del capitalisme!

quetgles | 22 Juliol, 2015 07:49

              Capitalistes que pregonen la fi del capitalisme!

 

 

      Darrerament, la Xarxa va plena de webs que recullen declaracions catastrofistes de distingits economistes que altre temps havien estat al servei de l'administració ianqui, com el cas d'En Paul Craig Roberts, antic funcionari del Tresor, les tremendes declaracions del qual podeu veure aquí. 

 

    Els mitjans ''occidentals'' fugen com de la pesta d'aquests tipus de declaracions,  però, malgrat el seu poder, aquests mitjans no poden aturar l'onada de publicacions digitals que sí recullen les declaracions que anuncien la fi del sistema capitalista.

 

    Per descomptat, els grans mitjans catalans (i els espanyols) són corporatius, de les Corporacions capitalistes d'un Estat que és un vassall  de l'Imperi (vassall de segona categoria).

 

    Les declaracions d'En Craig Roberts són clares, precises i rotundes. Vegeu el post Lliçó de Grècia per a Rússia.

 

     Hi ha una onada de publicacions digitals catastrofistes, jo deia. He d'afegir que aquestes publicacions de cada vegada disposen d'uns recursos informatius més potents.

 

   L'aparició d'aquestes grans publicacions digitals és un indicador objectiu, material, que fa de nunci de la fi del capitalisme.

 

     Com a paradigma, vegeu la web  KWN.

El Nou Ordre Mundial a UfÓ (3).

quetgles | 19 Juliol, 2015 09:53

          El Nou Ordre Mundial a Ufà (3).

 

 

        

      En relació al que jo deia sobre la despesa militarista de l'Imperi que provoca la ruïna del país, podeu veure la informació del post que adjunto.

 

   A considerar: El salt qualitatiu de l'alta tecnologia militar fa inútils les mil bases militars dels Estats Units a l'estranger. Els 75.000 soldats ianquis estacionats a Alemanya no tenen cap possible significació estratègica; és inimaginable una guerra a Europa com si estiguéssim a 1939.

 

    Vegeu el post The Worldwide of US military bases.

El Nou Ordre Mundial a UfÓ (2).

quetgles | 17 Juliol, 2015 17:16

  

 

    El Nou Ordre Mundial a Ufà (2).

 

 

         Resta palès: Les acumulacions militars que fa l'Imperi per tal assegurar el seu domini mundial són inútils; no determinen en absolut el procés del nou cicle històric.

   I més encara: La despesa militarista, totalment fora de control, mena el país a la ruïna, avançant el temps de l'arribada del món multipolar.

 

     Vegeu l'article d'En Mahdi Nazemroava

Neither Greater Asia nor Greater Europe: America’s «Chaos» versus a Silk World Order | Global Research - Centre for Research on Globalization

Tenen perduda la guerra mediÓtica.

quetgles | 16 Juliol, 2015 08:20

        Tenen perduda la guerra mediàtica.

      Els mitjans de les Corporacions capitalistes tenen perduda la guerra mediàtica, jo crec.

   Els grans mitjans de comunicació ''occidentals'' estan sota la batuta de Washington.

  La CNN, el NYTimes, la BBC, el Die Welt tenen per objectiu conformar l'opinió pública de manera que senti com a pròpia l'estratègia de domini mundial de l'Imperi.

      Des de fa temps (des de la gran expansió de la comunicació per Internet), Washington i els seus vassalls estan de cada vegada més inquiets per la creixent influència dels mitjans ''no occidentals''.

     La denominació (els mitjans ''no occidentals'') englobaria els grans mitjans de les potències que s'oposen a l'imperialisme dels Estats Units i, també, els grans mitjans anti-sistema que han proliferat als EUA i a Europa. 

         Els grans mitjans catalans no són una excepció; estan atents a la batuta de Washington (Els mitjans catalans, tan en català com en espanyol o en francès).

    A considerar:   Hi ha grans mitjans anti-sistema a Espanya i a Euskadi (el diari digital Público i el diari Gara, per exemple), però no hi ha mitjans anti-sistema de gran difusió als territoris de Catalunya Sencera. 

    A considerar: Els mitjans catalans més decididament independentistes (com és el cas del diari Ara) mostren el seu ADN pro-ianqui i neoliberal (Neocon, els diuen als EUA).

    Que quedi clar:  La recent conversió a l'independentisme de Convergència, de CDC, no lleva que sigui un partit de dretes al servei de les diverses classes empresarials  catalanes.

    Per descomptat, podem donar suport als modestos mitjans digitals catalans anti-sistema, però allò que s'ha de posar de relleu és que els catalans (tant els del Principat com els de la perifèria) poden posar en greu crisi els mitjans de comunicació de les Corporacions catalanes.

     Actualment, els internautes catalans tenim a l'abast grans mitjans ''no occidentals'' i de grans mitjans anti-sistema, mitjans que superen als ''occidentals''.

    

     Jo crec que ells tenen la guerra mediàtica perduda. O sigui és l'hora del nunci que proclamarà  la fi del sistema capitalista.

      Amb aquest escrit, faig un convit als lectors perquè visitin la web de Global Research. Per a mi, aquesta publicació digital és l'instrument informatiu que fa posar el genoll en terra als mitjans corporatius. O sigui,

   Tesi:  Si els catalans cerquen la informació, de cada vegada més, als mitjans no capitalistes, provocaran la ruïna econòmica i social d'aquests mitjans.

  Arribats ací, vegeu la web Global Research.

El Nou Ordre Mundial a UfÓ.

quetgles | 12 Juliol, 2015 19:22

 

         El Nou Ordre Mundial a Ufà.

 

     Aquests dies, des de dia 9, tenen lloc les cimeres de BRICS i de OSC. Entre altres grans projectes, tracten del bloc euro-asiàtic on les mercaderies podran anar en tren de Pequín a Barcelona, posem.

 

    Mentre uns (l'Imperi) s'esgoten fent preparatius de guerra, els altres (els del Nou Ordre) són el motor de l'economia mundial.

  El deute dels EUA és un pou sense fons, però aquest deute cau com una llosa sobre la resta d'economies del món. En contraposició, la Xina és el país amb més estalvis del món (Segons Forbes, els bancs xinesos van prendre els quatre primers llocs de la llista d'empreses més grans dels món).

 

Uns, els de les editores capitalistes, fan com si amb el silenci poguessin arruïnar els projectes dels  BRICS i dels  OSC. Però els projectes esmentats van endavant sense  fer cas de les campanyes del periodisme corrupte.

 

     Tanmateix,  a l'era digital, és estúpid intentar amagar informació d'interès general. Actualment, els grans mitjans ''no occidentals'' són a l'abast de tot el món. Per altra banda, han proliferat els mitjans digitals que ofereixen la informació que els mitjans de les Corporacions intenten ocultar.

 

     Us invito a veure l'article   d'En Mahdi Darius Nazemroava, article que s'ha reproduït  en nombrosos mitjans (Això és degut a la capacitat de clarificació que fa l'autor, jo crec).  Podeu veure el post (va en anglès, però fàcilment el podreu traduir).

 

Vegeu el post The US Dollar and Bretton Woods are Finished: The BRICS/SCO Summits in Ufa Mark the Start of a “Silk World Order” | Global Research - Centre for Research on Globalization

 

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb