El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Donbass, cròniques des del front.

quetgles | 07 Febrer, 2015 09:25

 

       Notícia sobre les cròniques de la guerra del Donbass. 

 

 

     Sorprenentment, el diari espanyol, ABC, publica unes cròniques de la guerra del Donbass (la ''Ucraïna oriental'', com es diu sovint), però unes cròniques escrites des de la zona dels ''rebels''.  

   Són cròniques sorprenents perquè no són gens corrents a la premsa ''occidental'' (Aquesta premsa de les Corporacions capitalistes es estricta en el compliment de l'estratègia de Washington de donar total suport  a les ''llibertats'' del règim feixista de Kíev).

    Per descomptat, els mitjans catalans, majoritàriament, no són una excepció; no fan referència als autèntics protagonistes de la guerra: , els revoltats contra la Junta de Kíev (El diari ARA fa unes cròniques que semblen dictades pel senador  John McCain).

 

     He pensat que seria bo fer divulgació d'aquestes cròniques de guerra de N'Alvaro Ybarra.  Vegeu el post Donbass, cròniques des del front.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb