El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Llibert Ferri tindrà una alegria de conill.

quetgles | 17 Gener, 2015 21:56

  

    En Llibert Ferri tindrà una alegria de conill.

 

 

    

 

    En Llibert Ferri i els propietaris del Ara mostren la seva satisfacció per l'anunciada recessió de l'economia de Rússia. Juntament amb els capitalistes de la Unió Europea,  entonen càntics joiosos donant per suposat que ''Occident'' ha fet fracassar el suposat intent d'En Vladímir Putin de reconstruir l'imperi soviètic.

 

      Com ja he dit en altres ocasions,  els mitjans de les corporacions capitalistes d'Europa no cerquen la veritat, no fan investigació, sinó que allò que pretenen és transmetre els seus missatges ideològics.

 

    Però En Ferri tindrà una alegria de conill. Ell i les Corporacions hauran de comprovar que el procés mundial es desplega inexorable i insensible als desigs dels manipuladors ideològics.

   Per altra banda, la veritat va obrint camí, espantant als venedors de fum.

 

  Amb un escrit precís i aclaridor, En Paul Craig Roberts, de l'Institut d'Economia Política, contradiu el missatge actual de les Corporacions. Vegeu el post La ruïna és el nostre futur.

 

   

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb