El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Podemos, cavall de Troia de l'espanyolisme.

quetgles | 27 Desembre, 2014 08:17

 

                  Podemos, cavall de Troia de l'espanyolisme.

    

     Podemos seria un cavall de Troia, i, en especial, un cavall de Troia espanyol per a Catalunya (la peninsular i la insular).

     Amb la promesa de satisfer les demandes de les classes treballadores, En Pablo Iglesias ha desembarcat a Barcelona fent un discurs lerrouxista segons el qual el catalanisme i l'independentisme són mers jocs d'encenalls de la "burgesia'' catalana. I segons el qual l'esquerra catalana està embolicada amb el catalanisme.

      Per el madrileny Pablo Iglésias (Al míting va dir que era de Vallecas), en relació a Catalunya-Principat, no hi ha opressió nacional ni espoli econòmic per part de L'Estat espanyol.

    Un troià Iglesias eufòric resumeix la significació política de CIU a la imatge d'un Pujol que amaga diners  a Andorra. I ho rubrica dient que la pàtria dels  burgesos catalans són els diners i els negocis.

     El troià espanyol, N'Iglesias, s'atreví a desqualificar la CUP al afirmar que ell mai faria una abraçada a En Mas (Era un cop baix contra En David Fernàndez, el qual va fer una abraçada a En Mas el 9N).  Donava a entendre que la CUP no era de fiar.

    Al final del discurs, N'Iglesias va cantar L'Estaca,  però aquest cant formava part de l'armament del cavall de Troia. El discurs en bloc és una denúncia contra l'independentisme català presentat com  instrument de domini ideològic de la burgesia catalana.

    

     PS. He pensat que la informació de Nació Digital és aclaridora. Vegeu la web Un fundador del Foro Babel i C's, portaveu de Podemos a Nou Barris | Nació Digital

  

  

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb