El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

L'Ara i les tortures de la CIA.

quetgles | 22 Desembre, 2014 08:27

 

              L'Ara i les tortures de la CIA.

 

 

  

   Quina gràcia aquests de l'Ara! Mentre aquests dies els mitjans informen sobre les bestials tortures de l'agència ''d'intel·ligència'' ianqui, la CIA, el diari Ara, a l'Aradiumenge, 21.12.2014, porta un ample reportatge a tot color  sobre els suplicis aplicats a les presons de Corea del Nord.  Home! Els de l'Ara han participat de la indignació del president dels EUA, En Barack Obama, per l'atemptat cibernètic a l'empresa Sony (El president va denunciar com a culpable a Corea del Nord). En tot moment, els de l'Ara son seguidors del president nord-americà en la defensa de la llibertat i la democràcia a tot el món (Segons diu).

 

     Segur que l'Ara rebrà el premi Washington de periodisme en reconeixement de la imparcialitat i l'audàcia del diari català.

 

     Els de Corea del Nord ho veuen d'una altra manera. Vegeu la web Google Traductor.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb