El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religiˇ sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Manifest del Front Popular per a l'Alliberament d'Ucra´na

quetgles | 19 Octubre, 2014 07:49

Manifest del Front Popular per a l'Alliberament d'Ucraïna

       El diari digital Новая Русь publica el manifest de referència.

      Al meu parer, el document exposa quina és la vertadera motivació de la guerra civil ucraïnesa.

    Posat que els catalans (continentals i insulars) pateixen el continu bombardeig dels mitjans al servei de l'estratègia imperial de Washington, he pensat que seria bo penjar a la Xarxa el manifest en català (Per altra banda, l'actual moviment independentista menat per Mas-Junqueras, perdut el Nord, pretén obtenir el suport de Washington).

  

      Ací el teniu:   


   Manifest del Front Popular per a l'Alliberament d'Ucraïna.
 
el document oficial

 

  Manifest del Front Popular per a l'Alliberament d'Ucraïna, Rússia i Nova Rutenia

  Quin és l'objectiu de la nostra lluita?

  Basant-se en el territori d'Ucraïna acaba de república popular socials sense oligarques i la burocràcia corrupta.

 

  Qui són els nostres enemics?

  Liberal elit feixista governant - aliança criminal d'oligarques, buròcrates, funcionaris de seguretat i delinqüència pura, servint als interessos dels estats estrangers.

 

  Qui són els nostres aliats?

  Tots els homes de bona voluntat, reconeixent els ideals de justícia social i llest per lluitar per ells, no acceptarà cap estat liberal-feixista en el territori d'Ucraïna, independentment de la seva ciutadania i nacionalitat

 

  Què és Social de la República Popular que estem lluitant?

  República Popular Socials de - és una forma d'aquestes polítiques de l'organització social en què:
els interessos de les persones i el seu desenvolupament integral - espiritual, intel · lectual, social, físic - són les més altes metes i objectius de la República Popular de socials
Tot el poder pertany al poble i els va portar a través dels òrgans electes de la seva representació directa
Tot treballador té dret a la salut, l'educació, les pensions i la seguretat social a càrrec de l'Estat
permès cap iniciatives privades o col · lectives que beneficiïn la nació i el seu desenvolupament
capitalisme bancari prohibit la usura, vivint dels interessos de préstecs - els diners no ha de ser guanyat a través de la servitud per deutes, i mitjançant la implementació de projectes reeixits
L'Estat, que actua en nom del poble i controlada pels seus representants, és el major forquilla de capital i controla totes les indústries estratègiques
permet la propietat privada, però els grans estats i la seva inversió en la política i l'economia sota el control de l'empresa - a ningú se li permet converteix en oligarca i governar sobre el poble mitjançant la creació d'una situació artificial de monopoli

 

  Quins són els mètodes de la nostra lluita?

  Per aconseguir aquest objectiu (la creació del territori d'Ucraïna Socials República Popular), estem disposats a utilitzar mètodes violents i no violents de lluita. Creiem que només el poble en armes capaços de defensar la seva llibertat, però la violència és l'únic mitjà per aconseguir un objectiu polític forçat.

 

  Què està passant a Ucraïna?

  En el territori d'Ucraïna és la revolta d'alliberament nacional contra el poder feixista liberal que el terror i la propaganda tractant d'arreglar a casa nostra criminal capitalisme feixista liberal.

 

  Què és Ucraïna?

  Ucraïna - una àrea entre la UE i Rússia per a la tradició cristiana (principalment ortodoxa), habitat per diferents pobles (ucraïnesos, russos, bielorussos, moldaus, búlgars, hongaresos, romanesos, polonesos, jueus, armenis, grecs, tàrtars, rutens, Hutsul etc), que té una llarga tradició d'autogovern popular, i la lluita política per la llibertat del poble.

 

  El que està passant al sud-est d'Ucraïna (Nova Rússia)?

  Al Sud-Est (Nova Rússia) realitza un aixecament polític contra el govern feixista liberal, establert a Kíev pels diners i amb el suport dels mestres occidentals. En aquest aixecament de la participació de tots els pobles - ucraïnesos, russos, grecs, armenis, jueus, hongaresos, romanesos, etc

 

  El Sud-est (Nova Rússia) guerra entre Rússia i els ucraïnesos?

  Això no és una guerra entre russos i ucraïnesos (diu la propaganda feixista liberal), la revolta dels pobles oprimits contra un enemic comú - el capitalisme liberal-feixista criminal.

  A banda i banda de la part davantera que lluiten ucraïnesos russos i (i altres nacions).

  Dels "Kíev autoritats" mercenaris i enganyats per castigadors de propaganda que lluiten pels interessos de crim capital gran i byurokartii penal, i des del Sud-est (Nova Rússia) - les milícies estan darrere dels interessos del poble i el seu futur just i lliure i democràtic.

 

  Els diferents interessos en els ucraïnesos russos i en els esdeveniments en curs a Ucraïna?

  Ucraïnesos russos i comparteixen l'alliberament social i política comuna d'Ucraïna de tot interessa autoritats de la capital penal, burocràcia criminal agents de la llei criminal i la delinqüència pura.

 

  Per què la revolta al Sud-Est (Nova Rússia) es porta a terme sota les consignes de Rússia?

  A causa de que la població de Rússia i de parla russa d'Ucraïna ha experimentat doble jou - socioeconòmic (i altaveus d'Ucraïna), així com cultural i polític.

  Opressió socioeconòmica - la corrupció, l'arbitrarietat, el poder de la delinqüència, la incapacitat dels negocis normals i una vida normal, magres salaris, depenen dels "mestres de la vida" - és la norma de l'existència de tots els residents de la mà d'obra d'Ucraïna.

  La prohibició de la llengua russa a les regions en què més del 90 per cent de la població parla i pensa en rus (aproximadament la meitat del territori d'Ucraïna), la prohibició de l'ensenyament en rus a les escoles, la prohibició de la publicitat i les pel · lícules en rus, la prohibició de la utilització de les pràctiques jurídiques i administratives de la llengua russa i molts altres requisits i prohibicions de segregació absurdes - aquesta humiliació addicional població penal feixista liberal de parla poder d'Ucraïna.

  Per tant, de parla russa i primer.

  Cua per a tots els pobles oprimits d'Ucraïna!

 

  Per què Rússia està ajudant al Sud-est d'Ucraïna (Nova Rússia)?

  Una part important de l'elit russa por de la protesta social i política de les persones. Ella hauria acceptat de bona gana amb les autoritats de Kíev i retirar-se de la guerra al Sud-Est (Nova Rússia). Però la fúria de la revolta popular contra el capitalisme feixista liberal-oligàrquic burocràtic no ho permet. Els pobles de Rússia van recolzar la lluita justa del Sud-est d'Ucraïna (Nova Rússia). Això obliga a tota Rússia (per naixement, però no per vista) d'elit, sovint malgrat les seves interessos estratègics, mantenir o pretendre que dóna suport a la rebel · lió del sud-est d'Ucraïna.

 

  Per què els Estats Units i la Unió Europea per ajudar a règim de Kíev?

  El principal objectiu dels Estats Units - la lluita amb Rússia com el principal rival geopolític. Els Estats Units han o bé fer un estat anti-russa amb bases de l'OTAN a les fronteres de Rússia, i crear el caos, desestabilitzar la regió.

  UE necessita mercats i fonts de matèries primeres barates addicionals.

 

  Això dóna suport a la lluita del Sud-est d'Ucraïna (Nova Rússia)?

  La lluita dels pobles d'Ucraïna, que era un lloc de suport de la cooperació Sud-est d'Ucraïna (Nova Rússia), dóna suport i desenvolupa un desig constant dels pobles d'Ucraïna per alliberar-se de la dominació liberal nazi de les elits governants i la gradual presa de consciència dels interessos sociopolítics generals i objectius de la lluita.

 

  És la lluita en el (Nova Rússia) separatisme Sud-est?

  No, el territori de la lluita de tot el territori d'Ucraïna. Rebels del Sud-Est (Nova Rússia) que arriben als nostres germans i germanes en totes les regions d'Ucraïna, amb el lema: "Aixeca't contra l'enemic comú!"

  Crearem un nou poder popular socialment responsables lliure en el territori d'Ucraïna i la nova Rússia.

 

  Què passarà després de la victòria de la revolució d'alliberament nacional i la caiguda del règim feixista liberal?

  Formarà un nou estat en el territori d'Ucraïna, en què el poder pertany al poble, no amb paraules sinó amb fets.

  La població de cada regió a través d'un referèndum com la forma més elevada de la democràcia mateixa determinarà el futur de la seva regió - si anava a romandre com a part d'un Estat federal (confederal) o la plena independència unificada.

 

  Com es construirà el poder polític després de la victòria de la revolució d'alliberament nacional?

  El poder polític es basa en el principi de la representació popular directa (democràcia) - de dalt a baix.

  Es formaran les institucions de la democràcia, des del nivell dels consells locals i el Consell Suprem, sobre la base de representació dels delegats dels territoris, els delegats dels treballadors i les empreses de comerç i sindicats, delegats d'organitzacions polítiques, religioses i socials.

  Suport a la Democràcia de la gent - els consells locals.

  Ells deleguen representants als consells regionals.

  L'òrgan suprem de representació popular (Consell Suprem) compost per delegats dels consells regionals.

  El Consell Suprem elegeix un govern responsable davant el poble a través dels seus representants.

  Estem a favor de l'elecció dels magistrats i caps d'organismes encarregats de fer complir la llei en la matèria.

 

  Quins seran els drets de les regions després de la victòria de la revolució d'alliberament nacional?

  Cada regió té el dret a tenir la seva pròpia constitució o un altre document fundacional garantint que viuen al seu territori als pobles dels principals drets polítics, econòmics, socials, culturals i religioses.

  Cada regió té dret, a més dels idiomes nacionals per triar les llengües regionals al volum de negocis cultural, polític, legal o administrativa.

  Cada regió té dret a formar el seu pressupost en base de la tributació de les persones físiques o jurídiques que operen al seu territori.

  Cada regió té dret a exercir una activitat econòmica exterior independent.

 

  Quines seran les responsabilitats de les regions després de la victòria de la revolució d'alliberament nacional?

  Cada regió es veurà obligat a pagar una part dels impostos en el fons general anticrisi (en cas de desastres naturals o altres catàstrofes).

  Cada regió es veurà obligat a pagar una porció dels impostos sobre les necessitats nacionals - defensa, contingut nacional de l'aparell estatal, la construcció d'importància nacional.

  Cada regió es veurà obligat a complir amb els principis d'estat general de les relacions entre treball i capital, civils i les llibertats polítiques.

  Cada regió es requereix per mantenir la llei i l'ordre i protegir els drets i llibertats dels ciutadans dins de les directrius nacionals establertes.


  Aquests són els principis i objectius de la nostra lluita bàsics.

  Tot ciutadà honest i patriota han d'acceptar i donar-los suport.

      Podeu veure una versió en espanyol del manifest a una web molt interessant:  Manifiesto del Frente Popular para la Liberación de Ucrania, Novorosía y los Subcárpatos Rusos / Yalta 14 de Julio | Sociología crítica.

Manifest del Front Popular per a l'Alliberament d'Ucra´na

quetgles | 19 Octubre, 2014 07:49

Manifest del Front Popular per a l'Alliberament d'Ucraïna

       El diari digital Новая Русь publica el manifest de referència.

      Al meu parer, el document exposa quina és la vertadera motivació de la guerra civil ucraïnesa.

    Posat que els catalans (continentals i insulars) pateixen el continu bombardeig dels mitjans al servei de l'estratègia imperial de Washington, he pensat que seria bo penjar a la Xarxa el manifest en català.

  

      Ací el teniu.   


   Manifest del Front Popular per a l'Alliberament d'Ucraïna.
 
el document oficial

 

  Manifest del Front Popular per a l'Alliberament d'Ucraïna, Rússia i Nova Rutenia

  Quin és l'objectiu de la nostra lluita?

  Basant-se en el territori d'Ucraïna acaba de república popular socials sense oligarques i la burocràcia corrupta.

 

  Qui són els nostres enemics?

  Liberal elit feixista governant - aliança criminal d'oligarques, buròcrates, funcionaris de seguretat i delinqüència pura, servint als interessos dels estats estrangers.

 

  Qui són els nostres aliats?

  Tots els homes de bona voluntat, reconeixent els ideals de justícia social i llest per lluitar per ells, no acceptarà cap estat liberal-feixista en el territori d'Ucraïna, independentment de la seva ciutadania i nacionalitat

 

  Què és Social de la República Popular que estem lluitant?

  República Popular Socials de - és una forma d'aquestes polítiques de l'organització social en què:
els interessos de les persones i el seu desenvolupament integral - espiritual, intel · lectual, social, físic - són les més altes metes i objectius de la República Popular de socials
Tot el poder pertany al poble i els va portar a través dels òrgans electes de la seva representació directa
Tot treballador té dret a la salut, l'educació, les pensions i la seguretat social a càrrec de l'Estat
permès cap iniciatives privades o col · lectives que beneficiïn la nació i el seu desenvolupament
capitalisme bancari prohibit la usura, vivint dels interessos de préstecs - els diners no ha de ser guanyat a través de la servitud per deutes, i mitjançant la implementació de projectes reeixits
L'Estat, que actua en nom del poble i controlada pels seus representants, és el major forquilla de capital i controla totes les indústries estratègiques
permet la propietat privada, però els grans estats i la seva inversió en la política i l'economia sota el control de l'empresa - a ningú se li permet converteix en oligarca i governar sobre el poble mitjançant la creació d'una situació artificial de monopoli

 

  Quins són els mètodes de la nostra lluita?

  Per aconseguir aquest objectiu (la creació del territori d'Ucraïna Socials República Popular), estem disposats a utilitzar mètodes violents i no violents de lluita. Creiem que només el poble en armes capaços de defensar la seva llibertat, però la violència és l'únic mitjà per aconseguir un objectiu polític forçat.

 

  Què està passant a Ucraïna?

  En el territori d'Ucraïna és la revolta d'alliberament nacional contra el poder feixista liberal que el terror i la propaganda tractant d'arreglar a casa nostra criminal capitalisme feixista liberal.

 

  Què és Ucraïna?

  Ucraïna - una àrea entre la UE i Rússia per a la tradició cristiana (principalment ortodoxa), habitat per diferents pobles (ucraïnesos, russos, bielorussos, moldaus, búlgars, hongaresos, romanesos, polonesos, jueus, armenis, grecs, tàrtars, rutens, Hutsul etc), que té una llarga tradició d'autogovern popular, i la lluita política per la llibertat del poble.

 

  El que està passant al sud-est d'Ucraïna (Nova Rússia)?

  Al Sud-Est (Nova Rússia) realitza un aixecament polític contra el govern feixista liberal, establert a Kíev pels diners i amb el suport dels mestres occidentals. En aquest aixecament de la participació de tots els pobles - ucraïnesos, russos, grecs, armenis, jueus, hongaresos, romanesos, etc

 

  El Sud-est (Nova Rússia) guerra entre Rússia i els ucraïnesos?

  Això no és una guerra entre russos i ucraïnesos (diu la propaganda feixista liberal), la revolta dels pobles oprimits contra un enemic comú - el capitalisme liberal-feixista criminal.

  A banda i banda de la part davantera que lluiten ucraïnesos russos i (i altres nacions).

  Dels "Kíev autoritats" mercenaris i enganyats per castigadors de propaganda que lluiten pels interessos de crim capital gran i byurokartii penal, i des del Sud-est (Nova Rússia) - les milícies estan darrere dels interessos del poble i el seu futur just i lliure i democràtic.

 

  Els diferents interessos en els ucraïnesos russos i en els esdeveniments en curs a Ucraïna?

  Ucraïnesos russos i comparteixen l'alliberament social i política comuna d'Ucraïna de tot interessa autoritats de la capital penal, burocràcia criminal agents de la llei criminal i la delinqüència pura.

 

  Per què la revolta al Sud-Est (Nova Rússia) es porta a terme sota les consignes de Rússia?

  A causa de que la població de Rússia i de parla russa d'Ucraïna ha experimentat doble jou - socioeconòmic (i altaveus d'Ucraïna), així com cultural i polític.

  Opressió socioeconòmica - la corrupció, l'arbitrarietat, el poder de la delinqüència, la incapacitat dels negocis normals i una vida normal, magres salaris, depenen dels "mestres de la vida" - és la norma de l'existència de tots els residents de la mà d'obra d'Ucraïna.

  La prohibició de la llengua russa a les regions en què més del 90 per cent de la població parla i pensa en rus (aproximadament la meitat del territori d'Ucraïna), la prohibició de l'ensenyament en rus a les escoles, la prohibició de la publicitat i les pel · lícules en rus, la prohibició de la utilització de les pràctiques jurídiques i administratives de la llengua russa i molts altres requisits i prohibicions de segregació absurdes - aquesta humiliació addicional població penal feixista liberal de parla poder d'Ucraïna.

  Per tant, de parla russa i primer.

  Cua per a tots els pobles oprimits d'Ucraïna!

 

  Per què Rússia està ajudant al Sud-est d'Ucraïna (Nova Rússia)?

  Una part important de l'elit russa por de la protesta social i política de les persones. Ella hauria acceptat de bona gana amb les autoritats de Kíev i retirar-se de la guerra al Sud-Est (Nova Rússia). Però la fúria de la revolta popular contra el capitalisme feixista liberal-oligàrquic burocràtic no ho permet. Els pobles de Rússia van recolzar la lluita justa del Sud-est d'Ucraïna (Nova Rússia). Això obliga a tota Rússia (per naixement, però no per vista) d'elit, sovint malgrat les seves interessos estratègics, mantenir o pretendre que dóna suport a la rebel · lió del sud-est d'Ucraïna.

 

  Per què els Estats Units i la Unió Europea per ajudar a règim de Kíev?

  El principal objectiu dels Estats Units - la lluita amb Rússia com el principal rival geopolític. Els Estats Units han o bé fer un estat anti-russa amb bases de l'OTAN a les fronteres de Rússia, i crear el caos, desestabilitzar la regió.

  UE necessita mercats i fonts de matèries primeres barates addicionals.

 

  Això dóna suport a la lluita del Sud-est d'Ucraïna (Nova Rússia)?

  La lluita dels pobles d'Ucraïna, que era un lloc de suport de la cooperació Sud-est d'Ucraïna (Nova Rússia), dóna suport i desenvolupa un desig constant dels pobles d'Ucraïna per alliberar-se de la dominació liberal nazi de les elits governants i la gradual presa de consciència dels interessos sociopolítics generals i objectius de la lluita.

 

  És la lluita en el (Nova Rússia) separatisme Sud-est?

  No, el territori de la lluita de tot el territori d'Ucraïna. Rebels del Sud-Est (Nova Rússia) que arriben als nostres germans i germanes en totes les regions d'Ucraïna, amb el lema: "Aixeca't contra l'enemic comú!"

  Crearem un nou poder popular socialment responsables lliure en el territori d'Ucraïna i la nova Rússia.

 

  Què passarà després de la victòria de la revolució d'alliberament nacional i la caiguda del règim feixista liberal?

  Formarà un nou estat en el territori d'Ucraïna, en què el poder pertany al poble, no amb paraules sinó amb fets.

  La població de cada regió a través d'un referèndum com la forma més elevada de la democràcia mateixa determinarà el futur de la seva regió - si anava a romandre com a part d'un Estat federal (confederal) o la plena independència unificada.

 

  Com es construirà el poder polític després de la victòria de la revolució d'alliberament nacional?

  El poder polític es basa en el principi de la representació popular directa (democràcia) - de dalt a baix.

  Es formaran les institucions de la democràcia, des del nivell dels consells locals i el Consell Suprem, sobre la base de representació dels delegats dels territoris, els delegats dels treballadors i les empreses de comerç i sindicats, delegats d'organitzacions polítiques, religioses i socials.

  Suport a la Democràcia de la gent - els consells locals.

  Ells deleguen representants als consells regionals.

  L'òrgan suprem de representació popular (Consell Suprem) compost per delegats dels consells regionals.

  El Consell Suprem elegeix un govern responsable davant el poble a través dels seus representants.

  Estem a favor de l'elecció dels magistrats i caps d'organismes encarregats de fer complir la llei en la matèria.

 

  Quins seran els drets de les regions després de la victòria de la revolució d'alliberament nacional?

  Cada regió té el dret a tenir la seva pròpia constitució o un altre document fundacional garantint que viuen al seu territori als pobles dels principals drets polítics, econòmics, socials, culturals i religioses.

  Cada regió té dret, a més dels idiomes nacionals per triar les llengües regionals al volum de negocis cultural, polític, legal o administrativa.

  Cada regió té dret a formar el seu pressupost en base de la tributació de les persones físiques o jurídiques que operen al seu territori.

  Cada regió té dret a exercir una activitat econòmica exterior independent.

 

  Quines seran les responsabilitats de les regions després de la victòria de la revolució d'alliberament nacional?

  Cada regió es veurà obligat a pagar una part dels impostos en el fons general anticrisi (en cas de desastres naturals o altres catàstrofes).

  Cada regió es veurà obligat a pagar una porció dels impostos sobre les necessitats nacionals - defensa, contingut nacional de l'aparell estatal, la construcció d'importància nacional.

  Cada regió es veurà obligat a complir amb els principis d'estat general de les relacions entre treball i capital, civils i les llibertats polítiques.

  Cada regió es requereix per mantenir la llei i l'ordre i protegir els drets i llibertats dels ciutadans dins de les directrius nacionals establertes.


  Aquests són els principis i objectius de la nostra lluita bàsics.

  Tot ciutadà honest i patriota han d'acceptar i donar-los suport.

      Podeu veure una versió en espanyol del manifest a una web molt interessant:  Manifiesto del Frente Popular para la Liberación de Ucrania, Novorosía y los Subcárpatos Rusos / Yalta 14 de Julio | Sociología crítica.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb