El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Col·laboració EUA-Nazis a Ucraïna i a la resta del món, segons l'informe d'En Barry Lituchy, professor novaiorquès, jueu.

quetgles | 10 Maig, 2014 07:15

   Col·laboració EUA-Nazis a Ucraïna i a la resta del món, segons l'informe d'En Barry Lituchy, professor novaiorquès, jueu.

    He pensat que la difusió d'aquest article de RT contribuirà a fer palesa la corrupció de la premsa capitalista i, per descomptat, de la catalana (Com a mostra de la brutor d'aquesta premsa podeu veure la de Spiegel on line, 10.05.2014, que, en relació a la celebració a Ucraïna de la victòria contra els nazis, el diari publica un informe canalla amb el títol: Els enemics celebren els seus herois. ''Els enemics'', segons el diari, uns són els qui fan la celebració tradicional de la victòria contra els nazis, els altres són els ''patriotes'' ucraïnesos que celebren ''els herois'' que col·laboraren amb els alemanys contra els soviètics).

    Vegeu l'informe a Col·laboració EUA/Nazis: a Ucraïna i al llarg del món.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb