El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religiˇ sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

A l'atenciˇ del cos de redacciˇ de l'Ara. Tercera entrega.

quetgles | 27 Agost, 2013 08:06

 

 

  

   A l'atenció del cos de redacció de l'Ara. Tercera entrega.

 

 

    He pensat que l'article d'En Mahdi Darius Nazemroaya, RT, 25/08/2013, tal volta podria despertar  qualque ànima càndida mal informada de l'Ara.  I que, sens dubte, interessarà als internautes que topin amb aquest post.

     En Nazenroaya informa en detall sobre les operacions d'alta criminalitat dels EUA i d'Israel (i de França i Anglaterra).

   Podeu baixar la web Undermining Lebanon.

 

 

 

 

 

A l'atenciˇ del cos de redacciˇ de l'Ara (25/08/2013).

quetgles | 25 Agost, 2013 10:40

      

                      A l'atenció del cos de redacció de l'Ara (25/08/2013).

 

  Una segona mostra per a il·luminació de les animetes innocents del cos de redacció del Ara.

 

US military adventurarism in Syria suicidal   

A l'atenciˇ del cos de redacciˇ del diari Ara (24/08/2013).

quetgles | 24 Agost, 2013 21:10

  

 

 

 

 

 

   

    A l'atenció del cos de redacció del diari Ara.

 

        Fa la impressió que el diari Ara s'esforça amb concordar amb la campanya orquestrada per l'Imperi contra el govern sirià, com a preàmbul a una intervenció militar (Ara, 24/08/13).

     Per si de cas hi ha qualcuns redactors de l'Ara que no sospiten de la criminalitat dels governs del FUKUS, els invito a veure l'article que publica l'agència catalana Sirius, 23/08/13, en relació al tema.

    Bé, per ser sincer, haig de dir que la invitació és més aviat retòrica. Jo no crec que a l'Ara hi hagi tantes animetes innocents i mal informades.

 

  

Siríus: Agència Catalana Alternativa de Notícies

Principio del formulario

Final del formularioNotícies Sirius Mercenaris i terroristes entrenats pels EUA combaten a Síria

OMercenaris i terroristes entrenats pels EUA combaten a Síria

Per Redacció Sírius

divendres, d’agost 23, 20130 comentaris OFacebook OTwitter OGoogle +


http://3.bp.blogspot.com/-FdZHKnD27Vg/UhdD2qLmhbI/AAAAAAABcqE/THBOGZU_Pdo/s320/obama-fascist-dictator-time.jpgEl diari francès de dretes Le Figaro revela en la seva edició d'avui que dos grups d'assassins terroristes a Síria són entrenats pel govern feixista de Estats Units i han estat enviats pel criminal premi Nobel de la propaganda nazi, al sud del país per enfrontar-se al poble sirià i el seu govern. Es tractaria de terroristes entrenats durant els últims mesos a Jordània i que haurien creuat la frontera "probablement amb el suport de comandaments jordans i israelians", indica el rotatiu.

El primer grup va entrar a Síria el 17 d'agost passat, amb uns 300 efectius, i el segon, del qual no indica la mida, el va seguir dos dies més tard, el 19. Tots dos van accedir per la regió meridional de Deraa. Le Figaro explica que el Govern nord-americà ha descartat per complet el desplegament de tropes pròpies a Síria i que l'enviament de mercenaris i terroristes "millor armats i entrenats" pot ser una solució que no evidenciï el feixisme criminal del hipòcrita Obama i els seus aliats.

El diari de la vella oligarquia francesa no es limita a donar aquesta informació sinó que "interpreta" que l'avanç d'aquests dos ordres des del sud, amb Damasc com a objectiu final, podria haver elevat el nerviosisme del règim i això explicaria, per exemple, el suposat atac amb armes químiques de dimecres passat a la perifèria est-sud de la capital realitzat pels mercenaris de Aràbia Saudita i els EUA però que pa propaganda feixista atribueix sense cap prova, i malgrat els nombrosos antecedents provant que Sonn seus mercenaris i no el govern que massacren i assassinen a la població que no se sotmet als seus designis.

A més, afirma que els EUA està planejant la possibilitat de controlar totalment la zona de Deraa i així, de seguit, poder crear una zona d'exclusió aèria per al govern on l'aviació israeliana pugui assassinar impunement.

Rússia ha cridat al règim de Baixar al-Assad a cooperar amb els experts de Nacions Unides que es troben des de diumenge al país per investigar l'ús d'armes químiques en el conflicte. El ministeri d'Exteriors rus també ha anunciat que el responsable de la diplomàcia de Moscou, Serguei Lavrov, ha acordat amb el secretari d'Estat nord-americà John Kerry la necessitat d'una investigació independent i objectiva. Rússia és l'aliat més fort amb el qual Al-Assad ha comptat des del començament de la guerra civil a març de 2011 i sempre ha estat partidari d'un diàleg polític, mentre que el RU, EUA i l'OTAN busquen arrasar Síria, com van fer l' Líbia o l'Iraq, i beneficiar-se de l'espoli i la reconstrucció.

Fonts de l'Exèrcit de la colònia sionista de Jordània, que no ha volgut confirmar aquesta informació, ha reconegut que els EUA han deixat en el seu territori un important nombre de míssils Patriots i d'avions de combat F-16, usats en el mes de juny durant les maniobres internacionals Eager Lion 2013, a petició de la tirania a sou d'Amman. Aquests mitjans, sosté Le Figaro, podrien emprar-se per imposar aquesta pretesa zona de seguretat al sud de Síria.

Jordània també confirma que, dels 8.000 efectius dels EUA que van participar en aquest exercici a gran escala, gairebé mil romanen al país. El seu govern està angoixat per la por a l'entrada d'extremistes per la seva frontera nord i al límit quant a l'assistència de refugiats, més de mig milió.

Ningú al gabinet del primer ministre d'Israel, Benjamin Netanyahu, o de les seves Forces Armades ha valorat a aquesta hora la informació de Le Figaro. En els dos anys i mig de conflicte, l'Exèrcit sionista ha atacat diverses vegades objectius a Síria i Líban, rebent respostes contundents de Hezbol.lá.

El diari The Wall Street Journal també publica avui que està estudiant ia "totes les opcions militars" que es poden aplicar a Síria. Ahir, el seu cap d'Estat Major Conjunt, Martin Dempsey, va descartar l'enviament directe de tropes. Pel que sembla, els nord-americans estan reelaborant una llista d'objectius aeris que limitin les capacitats militars del règim i impedeixi nous atacs amb armes químiques, dels quals Washington diu tenir proves.

No obstant això, The New York Times afegeix que hi ha una notable divisió entre l'equip del president Barack Obama sobre quina és la millor opció. Les agències d'Intel · ligència, el Pentàgon i el Departament d'Estat es van reunir ahir durant tres hores i mitja, sense conclusions. Entre els seus membres hi ha qui aposta per llançar un missatge "dur" a Assad i qui ho creu "imprudent". Recorden que hi ha dos destructors desplegats al Mediterrani que poden emprar míssils Tomahawk en qualsevol moment.

Serguei Lavrov, el canceller rus, ha demanat aquest matí al seu aliat Assad que vaig deixar investigar als químics i mèdics internacionals. Ahir a la nit va parlar amb el secretari d'Estat nord-americà, John Kerry, i van acordar que una revisió "independent" és el més oportú, informa Reuters.

Els Comitès Locals de Coordinació sostenen que en els bombardejos i tirotejos convencionals d'ahir van morir a tot el país 115 persones.

Etiquetes de comentaris: Barack Obama, EUA, Feixisme, Internacional, Jordània, Síria, Terrorisme d'Estat

 

 

   

 

 

 

 

 

 

''Bany de sang que no Ús un bany de sang'': Per quŔ Egipte estÓ condemnat. Segons ho explica En Pepe Escobar.

quetgles | 19 Agost, 2013 09:00

 

 

 

  

   ''Bany de sang que no és un bany de sang ": Per què Egipte està condemnat. Segons ho explica En Pepe Escobar.

 

   

 

    A l'abril del 2011,  els governs de la Unió Europea i els 40.000 periodistes dels magnats van sortir en tromba demanant l'exclusió aèria sobre Líbia. L'objectiu, segons declaraven, era protegir el moviment democràtic libi d'unes suposades atrocitats de l'exèrcit d'En Moammar al-Gaddafi.

 

    Al 2013, demanaren la intervenció militar a Síria per enderrocar el règim  del dictador Bashar al-Assad.

 

   Actualment, a l'agost del 2013, els EUA, la UE i els quaranta mil no han condemnat el cop d'Estat d'Egipte. Lamenten les matances de manifestants dels Germans Musulmans i donen suport a totes les mesures per a rebaixar la tensió.

 

     Són a milers els periodistes que no estan al servei dels mitjans de les Corporacions capitalistes i que denuncien l'estat de decadència moral i política d'''Occident''-

 

   En Pepe Escobar, a l'article que publica a RT, 15/08/2013, descriu en gran precisió com rutlla la trama política dels EUA a Egipte per tal assegurar la seva submissió a Washington. Podeu baixar la web Bany de sang que no és un bany de sang.

 

 

 

      

 

 

La humanitat Ús ofegada per la criminalitat de Washington, segons En Paul Craig.

quetgles | 17 Agost, 2013 07:16

 

  

    La humanitat és ofegada per la criminalitat de Washington, segons En Paul Craig.

 

     Són a centenars  els intel·lectuals nord-americans que denuncien la criminalitat del govern dels EUA.

    Coincidint amb el que diu En Rodney Shakespeare al seu article ''L'Eix del Mal: EUA, Israel, Aràbia Saudita'', vegeu l'escrit d'En Paul Craig, distingit polític nord-americà,  Humanity Is Drowning In Washington's Criminality.

L'Eix del Mal: EUA, Israel, l'ArÓbia Saudita, segons diu En Rodney Shakespeare.

quetgles | 16 Agost, 2013 17:44

 

  

L'Eix del Mal: EUA, Israel, l'Aràbia Saudita, segons diu En Rodney Shakespeare.

 

      Els quaranta mil periodistes al servei dels mitjans de les Corporacions de cada vegada ho tenen més difícil: han de fer com si no sabessin  qui són els qui mouen guerra arreu del món.

       De cada vegada més gent sap qui són els qui programen els crims contra la humanitat.

     Amb el desig que els catalans es rebel·lin contra el domini mediàtic dels criminals, he pensat que seria bo penjar a la Xarxa l'article d'En Rodney Shakespeare,   The Axis of Evil: USA, Israel, Saudi Arabia.

   

L'esquerra catalana convindria que es llevÚs la bena i veuria que l'Emperador va nu.

quetgles | 12 Agost, 2013 09:35

  

 

  L'esquerra catalana convindria que es llevés la bena i veuria  que l'Emperador va nu.

 

      No he de repetir la denuncia que vaig fer a les formacions polítiques amb motiu de l'aprovació al Congrés dels Diputats, 22/03/2011, a favor de la intervenció armada a Líbia. Únicament IU i el BNG hi votaren en contra.  (Ho teniu  a l'abast a la web  Les falses primaveres i les falses banderes).

 

     Es tracta ara de fer veure que les formacions catalanes que es diuen d'esquerra continuen amb la bena als ulls, i, de fet, fan el joc a favor de l'estratègia de l'Imperi. Per descomptat, la socialdemocràcia espanyola i la europea també participen del joc imperialista.

     Com a exemple d'aquest joc esbiaixat, podeu veure els dos escrits (de les webs adjuntes) de la Plataforma Aturem la Guerra referits al conflicte sirià. El primer escrit és del juliol de 2012, i el segon, del juliol de 2013.

   Al primer escrit, els de la Plataforma fan seu el discurs dels governs de Washington, de Londres i de París,  i proclamen que Síria viu una ''primavera àrab'', que ''el poble'' s'ha revoltat contra el dictador, Bashar  al-Assad. I que el que importa és derrocar el dictador (Vegeu la web SOLIDARITAT AMB EL POBLE DE SÍRIA | Plataforma Aturem la Guerra).

    Al segon escrit, fet un any més tard, han rectificat; ara intenten fer més destacat el seu pacifisme, i alhora fer un poc de crítica als governs europeus per l'aixecament de la venda d'armes a Síria. Fan de beata falsa pudenta: convoquen l'Imperi i els subimperis per que facin el bé a Síria. O sigui que fan un terrible esforç per tal de maquillar la tremenda criminalitat de l'Imperi (Vegeu la web de les beates -- 2do Trim 2013 | Plataforma Aturem la Guerra).

 

   En contrast amb aquesta beateria, podeu veure el formidable post d'En Patrik Henningsen on denuncia la bogeria criminal de l'Imperi, però també  les tàctiques dels criminals (Podeu veure el post rt.com/op-edge/us-kurds-massacre-syria-289/ - Translator).  

 

Som a l'Era de l'Imperi del Mig renaixent (2).

quetgles | 10 Agost, 2013 06:50

    

 

                               Som a l'Era de l'Imperi del Mig renaixent (2).

 

       He pensat que seria bo fer ampliacions  o incorporar nous elements en relació al meu escrit ''Som a l'Era de l'Imperi del Mig renaixent''.  Jo crec que els milers de blogs (o centenes de milers) que fan palesa la guerra bruta i la corrupció periodística ''occidental'' arribaran a fer forat i provocaran una crisi  ideològica.

    He considerat que l'article d'En William Engdahl , ''El Paquistan es converteixi en el nou 'terra del gran terror' en només sis mesos'', publicat a RT, 9/08/2013, fa una profunda anàlisi de la significació geopolítica del Corredor del Paquistan promogut per la Xina. Ho podeu veure a la web El Paquistan es converteixi en el nou ''terra del gran terror'' en només sis mesos.   

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb