El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

N'Eccles i En Popper

quetgles | 18 Octubre, 2007 05:55

N’Eccles i En Popper es presenten com a científics o quasi científics – En Popper com a filòsof neopositivista amb uns grans coneixements de les ciències físiques -; i, tot seguit, fan història de la ciència. Però, alhora, sense diferenciar, passen a fer història de la filosofia. I acaben fent un esplèndid garbuix on col·loquen En Plató dialogant amb En Heisenberg. I fan un enaltiment d’En Sòcrates com a gran descobridor. O sigui que al final coincideixen amb les valoracions que fan els tomistes i els idealistes. No deixa de ser una novetat: uns que es presenten com a positivistes renovadors fan una proposta que va contra el nucli de la filosofia positivista clàssica.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb